Імміграція до Манітоби
-
Всім привіт підкажіть будь ласка повна вища освіта це 115 чи 125 балів?
-
Допоможіть будь ласка
-
Мда…. Мабуть для мне більше сенсу по гуманітарній подаватися потім, бо я не можу знайти фул тайм працю і якщо ircc не прийме мою аплікацію, то наврядчи мпнп мені продовжить сертифікат, в мене або аор зараз, або вже ніколи
-
Саме так
-
Свм, був звільнений просто так і досі не можу фул тайм знайти, мпнм отримавши мою інфу нічого мені не сказали, але я думаю, що якщо мені доведеться продовжувати сертифікат, то вони спитають чи знайшов я працю
-
Ви по сво?
-
Це жесть, така залежність від фул тайм праці у місті, де цей фул тайм дуже важко знайти, а потім ще не бути звільненим як зі мною трапилося
-
Паспорт точно нічого, що без обкладинки, по сторінках теж ок, паспорт так і перекладається, це в військовому квитку всі сторінки мають бути. На обкладинці свідоцтва є якісь мітки чи серійний номер? Якщо так, краще доробити, якщо ні - не критично. Але атестати та дипломи - з ними будьте уважні, там на обкладинках є серійні номери бланків і вони мають бути в перекладі також (це НЕ серійний номер документу, а номер саме бланку, це важливо)
-
Всі переживають 😢🫡
-
Співчуваю, схожа ситуація тільки я 2 роки на мусор них працях проробив, потім ще звільнили, epic fail
-
Я по свм, працюю на одній і тій же, низько кваліфікованій роботі вже 3-й рік, в мене око сіпається Додому не поїхати, бо ще щось станеться з тою візою чи прикордонник буде не в гуморі, та і невідомо як і коли саме будуть ту аплікацію на ПР розглядати Трохи не виходить просто спокійно жити і чекати (: Ніяких планів, суцільний стрес
-
Підскажіть, будь ласка, якщо був дозапит від ircc , і вони писали що дадуть відповідь на мій запит на протязі 5 роб. днів, але сьогодні вже п‘ятий і ніякої відповіді не було . Що робити? Потрібно їм телефонувати?
-
В багатьох так, або aor або нічого.