Імміграція до Манітоби
-
Hey I submitted the work permit extension application on 5th December Still no answer How long it takes an average?
-
Номери, звісно, продубльовані. Єдине що зараз передивлюся и є інколи: дп пк «зоря», це теж треба було перекласти?
-
Так, цей номер і має бути продубльований в перекладі після перекладу назви самої сторінки
-
Краще подайтесь
-
Який мед ВНЗ ви закінчили?
-
В українській системі освіти
-
Шановні чатлани, прошу вас підказати. Живу в Манітобі. Класична сім'я, чоловік, дружина, дитина. Є номінація. На федеральний етап планую подаватись у лютому цього року виключно через фінансові міркування. Ворк перміти дійсні до березня 2026 року. Чи варто зараз подаватися на продовження ворк перміту? Турбує той момент, що ворк перміт закінчиться, а по федералці в цей момент остаточного рішення від IRCC прийнято не буде
-
З мовою згодна, протоколи такіж самі, а корупція де?
-
Велике дякую!
-
Давайте не будем тут флудити, тут про імміграцію) медична освіта в Україні корумпована вся наскрізь, просто десь більше, десь менше, це не те що предмет для дискусій
-
Так. Потрібно окремо зараз.
-
А зараз ворк перміти усім продовжують? Бо коли я раніше продовжував в минулому році деяким і мені у тому числі надавали ті самі дати
-
Добрий вечір. Підкажіть будьласка а це відео ще актуальне? Здається писали що тепер треба подаватися окремо на візу окремо на візитор рекорд.
-
Дякую. Мені просто здається колись пан Дмитро писав що якщо візітор рекордс в наявності, то переподаватись тільки на нього, якщо стаді в наявності то відповідно на стаді.
-
Можна, чому ж ні. Але переваг не буде.
-
Може є тут ті хто подавались на продовження вп?
-
Так і не починайте. Якщо почали, то який університет закінчили
-
Пробачте, ще питання. Якщо дитина підліток має Візітор рекордс який скоро закінчиться, чи можна подати на новий Стаді перміт замість нового стаді рекордса?
-
Друг щойно подався на ПР, в мілітарі теж пусто 🤝🏻 Ну надіюсь за це аплікацію ж не будуть повертати, правда ж не будуть?🤪
-
В Канаді постійно якісь приколи
22 Jan 2023, 05:40
221357/232405
less than a minute ago