Імміграція до Манітоби
-
Мілітарі форма друкується і вручну підписується, там так в інструкції написано
-
Вітаємо, Mariya! Нагадуємо про правил нашої групи: 1. Спілкуємось українською або англійською 2. Поважаємо один одного. 3. Ні спаму, рекламі, фейкам. 4. Перед тим як щось питати, будь ласка, ознайомтесь з закріпленими повідомленнями. Там багато корисної інформації. Корисні лінки: Ukrainian Canadian Congress - Manitoba uccmanitoba.ca/ Імміграція до Манітоби: питання імміграції, CUAET, оцінки освіти, авіаперельотів, віз, біометрії і тому подібне: t.me/uccmb Українська Манітоба: питання про життя в Манітобі, робота, школи, дит. садки, банки, відпочинок, навчання і таке інше: t.me/ManitobaLife Українська Канада t.me/UkrainianCanadians Українці Манітоби www.facebook.com/groups/manitobaua Українська Канада www.facebook.com/groups/canadaua
-
Слава Україні! Доброго вечора всім. Я заповнював military forms, так як був в зоні бойових дій, то було багато нюансів.
-
Всім вітання! Підкажіть будь ласка 🙏🏻 подалась на visitor для дитини і мені прийшло тільки два листи, а немає цього листа, що дозволяє перебувати пів року! Так має бути? І друге питання і подалась собі на продовження wp ще в листопаді 25 числа, бачила що писали у групі, що вже отримали, це означає, що щось я не так зробила?
-
Підкажіть будь ласка, чи можна дитині 14 років подовжити статус перебування після березня на основі батьківських пермітів? Бо паспорт до 2026 року, слоти на новий аж в червні.
-
Доброго дня. Маємо таку ситуацію: подались на федеральний етап 3 тижні тому. Чоловік має паспорт і ворк перміт до 04.12.2025 Дуже хвилюємося, що не встигнемо отримати документи. Резерв+ оновлював багато разів, кожен раз пише помилку і звернутися у найближче відділення ТЦК. Про TRP знаємо, але терміни розгляду від 10 місяців, нажаль, ми не маємо стільки часу. Терміни розгляду eCORP 20 міс Не розуміємо , що нам роботи і як можна повпливати на ситуацію
-
Деколи рухає, працює як нагадування. Але не завжди.
-
Ні, 3 роки училища після 9 класу - це one year post secondary.