Імміграція до Манітоби
-
Це ви просто ЕОІ подали? Це не подача на номінацію.
-
Бакалавр, то базова освіта.
-
Доброго дня ,підкажіть будь ласка . Якщо наша сімʼя рік назад подалась на провінційну програму , але не має відповіді і аплікація автоматично вже не дійсна . Але ми зараз робимо нові Work Permit . Чи дозволяє це подаватися нам на Гуманітарну програму ? Чи буде відмова тому що у нас будуть нові дозволи на роботу ?
-
То це не номінація. Ви взагалі не почали імміграцію. Пам'ятайте, що гуманітарна програма має ліміти, а там вже поданих аплікації на 3-4 роки на перед.
-
Просто EOI
-
Нові перміти не мають відношення до імміграційних програм.
-
Які документи? Ви заповнили цілу аплікацію чи просто ЕОІ? Ви пройшли вибірку і подалися на номінацію?
-
В мене друг ПР в аеропорту отримав, років 6 тому. По експрес ентрі 😂😂😂
-
У нас не було номінації , не було жодних листів зворотніх . Просто ми подали документи на провінційну програму і рік тиша .
-
Ну в кожного своя заздрість.
-
Це вірно , тому що я документи надіслала а їх ніхто не дивився , не достатньо балів
-
Подача ЕОІ - це не є подача на номінацію
-
Так ви не подалися на провінційну програму.
-
Я це розумію , але ми не пройшли по провінційній програмі, паспорти скоро закінчуються , це буде наш останній дозвіл на роботу . Підкажіть що нам робити , будь ласка , можливо ви знаєте .
-
Подача на гуманітарну програму не дає вас статусу поки ви очікуєте на розгляд вашої справи. Перміт дає можливість легально перебувати у Канаді, мати медичне покриття
-
Бачили декілька відмов у гуманітарній програмі , через те що у людини був новий ворк перміт на 3 роки і написали пробуйте ще подаватись на економічні програми
-
Мені не вистачає 100 балів
-
Збільшуйте свої бали.
-
Нічого взагалі не прийшло. Так можливо я не правильно написала , це не рахується подачею на програму , але сам факт в тому що я заповнила анкету і рік тиша .
-
Для гуманітарної програми це не є підстава для подачі, що вам не вистачило балів по одній програмі в Канаді. Працюйте додатковий рік для збільшення балів, здайте краще мову і т.п
22 Jan 2023, 05:40
221425/232035
5 minutes ago