Імміграція до Манітоби
-
Якщо вам не шкода 255$ то чому ні Але не забувайте, що вам можуть і не подовжити на ті 2 місяці
-
Вітаємо, Sasha Fedorenko! Нагадуємо про правил нашої групи: 1. Спілкуємось українською або англійською 2. Поважаємо один одного. 3. Ні спаму, рекламі, фейкам. 4. Перед тим як щось питати, будь ласка, ознайомтесь з закріпленими повідомленнями. Там багато корисної інформації. Корисні лінки: Ukrainian Canadian Congress - Manitoba uccmanitoba.ca/ Імміграція до Манітоби: питання імміграції, CUAET, оцінки освіти, авіаперельотів, віз, біометрії і тому подібне: t.me/uccmb Українська Манітоба: питання про життя в Манітобі, робота, школи, дит. садки, банки, відпочинок, навчання і таке інше: t.me/ManitobaLife Українська Канада t.me/UkrainianCanadians Українці Манітоби www.facebook.com/groups/manitobaua Українська Канада www.facebook.com/groups/canadaua
-
Підкажіть будь-ласка, якщо Work Permit до лютого 2026 року, а кінець паспорту в червні 2026 року чи має сенс відправити заявку на продовження Work Permit на цих пару місяців? Думаю, може хоч трохи часу виграємо, поки подаємось на PR. На новий паспорт зможу податися тільки у квітні цього року( Не встигну скористатися останньою можливістю подачі на продовження робочої візи.
-
В тому то і діло, що шкода. Я знімала обмеження вже раз і мені прислали новий і поставили ту саму дату, тому немає впевненості, що це має сенс.
-
В березні подастесь, якщо не буде ECOPR. Хоче це практично неможливо не отримати до того часу вже той ПР.
-
Я закінчував в 2008 році 4 роки диплом бакалавра і 5й рік диплом спеціаліста. Наскільки я знаю вже відмінили бакалаврів і спеціалістів, то як воно буде зараз рахуватись питання?
-
Дякую за відповідь 🙏