Імміграція до Манітоби
-
Підкажіть будь-ласка, якщо Work Permit до лютого 2026 року, а кінець паспорту в червні 2026 року чи має сенс відправити заявку на продовження Work Permit на цих пару місяців? Думаю, може хоч трохи часу виграємо, поки подаємось на PR. На новий паспорт зможу податися тільки у квітні цього року( Не встигну скористатися останньою можливістю подачі на продовження робочої візи.
-
В тому то і діло, що шкода. Я знімала обмеження вже раз і мені прислали новий і поставили ту саму дату, тому немає впевненості, що це має сенс.
-
В березні подастесь, якщо не буде ECOPR. Хоче це практично неможливо не отримати до того часу вже той ПР.
-
Я закінчував в 2008 році 4 роки диплом бакалавра і 5й рік диплом спеціаліста. Наскільки я знаю вже відмінили бакалаврів і спеціалістів, то як воно буде зараз рахуватись питання?
-
Дякую за відповідь 🙏
-
Підкажіть, чому вказувати потрібно -ні, якщо чоловік з пермітом тут також. Вибачте, не можу розібратися
-
Помітила, що в IMM5669 дані про освіту потрібно було вказати лише secondary school. А я чомусь вирішила вказати собі школу і університет. Чоловіку вказала лише школу, бо вищої освіти він немає. Вже навіть не знаю чи варто надсилати якесь лое… повертають аплікації за надання зайвої інформації?🥲
-
Скажіть будь ласка якщо до березня ще можна податись на продовження перміта +3 роки то якщо перміт до 2027 , а подати то дадуть до 2028 ,може потрібно поки є шанс ще продовжити...чи не можна якщо паспорт до 2027...
-
Вони подовжують ворк перміт до дати закінчення паспорта. Мені дали не на три роки, а на 2,5 саме із-за дати паспорта.
-
Работа для студентов ,пишите
-
‼️УДАЛЁННАЯ РАБОТА ‼️ Только УКРАИНА! Заработок от 5OO$ в месяц, ежедневные выплаты, система премий и карьерного роста 🔫 🔫Владение русским без акцента 🔫Девушка от 25 лет 🔫у тебя есть стабильный доступ в интернет и свободное время 🔫хочешь зарабатывать из дома 🔫готов учиться Пиши мне в телеграм — @Juliawbprofit