Імміграція до Манітоби
-
ВНИМАНИЕ!!ВНИМАНИЕ!! ПОЯВИЛАСЬ НЕОБХОДИМОСТЬ В СЕРЬЁЗНЫХ ПАРТНЁРАХ (ВОЗРАСТ OТ 21) СОТРУДНИЧЕСТВО ДИСТАНЦИОННОГО ФОРМАТА 1-2 ЧАCА В ДЕHЬ - ОТ 800$ В НЕДЕЛЮ ОБРАЩАЙТЕСЬ В ЛИЧНЫЕ СООБЩЕНИЯ
-
@let_console_log хоче кікнути Михаил з чату. Згодні? Info on moving from 🇺🇦 to 🇨🇦
-
@banofbot
-
Дякую!
-
Предлагаю зарабатывать вместе с нами, пиши не пожалеешь
-
🔥 Схоже, ви намагаєтеся почати голосування за кік занадто рано. Мінімальний проміжок часу між голосуваннями можна змінити за допомогою команди /time. Дякую!
-
Останні дні взагалі дуже глухо, минулого тижня було активніше, дехто каже що вони будуть розтягувати ecopr на весь рік, так як квоти зменшились, типу наступні може аж в лютому, тому чесно не знаю чого очікувати
-
В кінці минулого року таких було багато. Зараз по трохи роздають eCoPR
-
@banofbot
-
Вакансия: call-менеджер (ватсап) Удаленно. Необходимо совершать звонки по теплой базе и предлагать вакансии. Оплата от 500 usd / мес. Требования: Девушка от 25 лет. Только Украина Владение русским без акцента. Ноутбук / PC где будет установлен WhatsApp + работающий микрофон @Juliawbpro
-
@ola_nikaa хоче кікнути Lance Rivera з чату. Згодні? Info on moving from 🇺🇦 to 🇨🇦
-
@banofbot
-
Сьогодні повернули комісію MPNP, подавалася 21 травня
-
Дякую
-
Бакалавр не відмінили, це bachelor. А спеціаліст прирівнюється до магістра, master
-
Ні, не знаю, соррі. Мені WES оцінив спеціаліста як магістра. Спробуйте статтю пошукати по чату
-
Ок дякую за відповідь, не підкажете сайт де можна знайти статтю закону про зміни в назвах ступенів освіти ?Бо як мені підказували тут вчора треба буде прикріпити цю статтю до диплому
-
Коли фактично буде 2 роки, тоді і можете це зробити
-
Добрий ранок усім ))) Питання: 7 лютого буде рівно 2 роки стажу. 4 місяці назад я сабмітила в заявці тільки 1 рік. Тож зараз я вже можу оновити як 2 роки чи потрібно чеками до 7 лютого тільки потім сабмітити як 2 роки ? Дякую
-
Зрозуміла, дякую)
22 Jan 2023, 05:40
221488/233728
45 minutes ago