Імміграція до Манітоби
-
Я вам скажу більше, багато хто зі східних чоловіків не хотів одружуватися, а зараз усі дівчини нарешті отримали пропозиції, бо стало вигідно)))
-
Є інший чат для веселощів
-
Здається ми тут оффтопим.)
-
Можна було б кіно зняти непогане. Про якийсь укр.картель
-
Зараз українців та українок взагалі розхапують на одруження, особливо у Туреччині чи Близькому Сході. Я вже чув, що до $15К за шлюб пропонують.
-
В мене трохи інша історія. Життєва) Знайомий мого чоловіка- турок, приїхав до Канади на навчання, зустрів дівчину, одружився. Потім почав сумувати за родиною, подав на розлучення та аліменти. Пройшло 3 роки та дівчина досі йому сплачує гроші, тому що у Канаді не має різниці хто кому платить.
-
Спам
-
Таак. Але це очікувано, на жаль.
-
Сім'я прилетіла на безкоштовному рейсі, 2 дорослих 3 дітей. Прожили трохи, оформили допомоги, кредитки по $1,5К у двох банках (на двох дорослих 6К) і вже полетіли назад у Європу. Витрати: тільки квиток з Канади до Європи. На отримані гроші житимуть у Албанії рік біля моря. От такий бізнес-план.
-
Ну якщо він питає в фб як взяти кредиток то нічо хорошого йому не світить. Скіла не вистачить. Можна не переживати
-
Кожен розуміє можливості по своєму.
-
Я оце читаю, і трошки в шоці. Народ зовсім з глузду поїхав чи що? Тут кожен день молишся, дивлячись на портал, щоб візу заапрувили. А люди просто так профакапили можливості. Наскільки ж трошки того треба бути
-
Не боти, нажаль реальні люди, адміни там бачать, хто постить.
-
Мені здається то все боти, щоб дискредитувати українців, тому що ніхто б не запитав таким чином відверто, навіть маючи поганий намір.
-
Топ. І він в фб точно не питав порад)))
-
Я ще будучи в Україні, познайомився з чоловіком, який пожив у Канаді кілька років, одружився тут, народилася дочка, навіть в Торонто. Потім він з дружиною пооформляли величезні кредитні лінії під нерухомість, також мали кілька кредитних ліній незабезпечених, то все перевели в кеш і поїхали до Івано-франківська, купили будинок, 2 квартири, і також," на здачу" покупляли 6 квартир у Созополі, Болгарія. Здають і заробляють гроші на Airbnb
-
Окей
-
Ну ми працюємо і все ок. Мені здається людство давно повинно відійти від фраз типу "ви шкодите/покращуєте" репутацію Українців." Всіх треба сприймати індивідуально.
-
Там незрозуміло чому це питати в фб на показ? Це може бути фейк. Хто шарить в таких темах в фб не лізе)
-
Сумно, якщо ті люди прилетіли безкоштовним літаком, вони зайняли місце тих, хто не має змоги приїхати за свій рахунок. Але можливо місяця їм вистачило для розуміння того, що вони тут не зможуть жити та адаптуватися. Ми з чоловіком домовилися роботи висновки не раніше ніж через рік.
22 Jan 2023, 05:40
22148/233263
12 minutes ago