Імміграція до Манітоби
-
@banofbot
-
Сьогодні повернули комісію MPNP, подавалася 21 травня
-
Дякую
-
Бакалавр не відмінили, це bachelor. А спеціаліст прирівнюється до магістра, master
-
Ні, не знаю, соррі. Мені WES оцінив спеціаліста як магістра. Спробуйте статтю пошукати по чату
-
Ок дякую за відповідь, не підкажете сайт де можна знайти статтю закону про зміни в назвах ступенів освіти ?Бо як мені підказували тут вчора треба буде прикріпити цю статтю до диплому
-
Коли фактично буде 2 роки, тоді і можете це зробити
-
Добрий ранок усім ))) Питання: 7 лютого буде рівно 2 роки стажу. 4 місяці назад я сабмітила в заявці тільки 1 рік. Тож зараз я вже можу оновити як 2 роки чи потрібно чеками до 7 лютого тільки потім сабмітити як 2 роки ? Дякую
-
Зрозуміла, дякую)
-
50% reduction in provincial nominees will 'hurt Manitoba businesses and worsen labour shortages:' Marcelino.. Цікава заява, у 2024 вибірки майже всі для студентів, а зараз почали думати про labour shortages🤣🤣🤣
-
www.cbc.ca/news/canada/manitoba/manitoba-provincial-nominee-program-numbers-half-1.7435110
-
а я там десь вище писала, щось по типу - якщо ви подаєте заявку незалежно, без прив'язки до статусу вашого чоловіка, потрібно відповісти “No”. люди у відеоінструкціях, швидше за все, подають заявку на Work Permit самі для себе, а не як подружжя чи члени сім'ї іншого Work Permit holder. Тому вони обирають "No". оскільки у нас в кожного своя анкета, та свій акаунт, потрібно обирати no ))
-
Це дуже цікаво. Міністр сказав, що вони ще ведуть переговори, і квота буде відома пізніше.
-
Хто би зміг обміняти 26000 грн на канадські?Або підкажіть будь ласка додаток для миттєвого переказу
-
Доброго дня! 22 січня 2024 року я заповнив аплікацію mpnp і там було написано що вона дійсна 1 рік і буде видалена коли закінчиться термін. Через декілька днів буде рівно рік а я не отримав жодної відповіді. Підкажіть що робити у цій ситуації.
-
Після того як видалять просто створюєте нову
-
Aiganym, please, press the button below within the time amount specified, otherwise you will be kicked. Thank you! (60 sec) Powered by 1inch
-
Manitoba is only receiving 4,750 nominee slots through the provincial nominee program this year — which is half of the number it was allotted last year.www.cbc.ca/news/canada/manitoba/manitoba-provincial-nominee-program-numbers-half-1.7435110
-
@ValTiona хоче кікнути Kisshime Kiercler з чату. Згодні? Info on moving from 🇺🇦 to 🇨🇦
-
@banofbot
22 Jan 2023, 05:40
221499/233516
about an hour ago