Імміграція до Манітоби
-
Добрий день. Дитина майже 17 років має стаді і Ворк Перміт. Отримали новий паспорт, хочемо податись заново на два документи. Як правильно це зробити? Мама дитини подає зі свого кабінету на стаді, а потім окремо на Ворк? Дякую заздалегідь
-
Я як раз в цій ситуації. Подалась на MPNP в червні. В вересні був 1рік роботи, була eligible для CEC, всі доки і бали маю , подалась на EE, надіслала номер профайлу в MPNP, буда тиша, в грудні отримала номінацію SWO non eligible for EE, дзвонила на горячу лінію, оператор сказав,що треба написати листа про необхідність amendments to nomination, це не проблема, написала MPNP в веб форму та на емейл по декілька разів з початку грудня, лише в січні отримала відповідь,що направили менеджеру на опрацювання. Чекаю офіційну відповідь: або відмова змінювати номінацію,тоді треба на загальних підставах подаватися на ПР, або змінять номінацію і привяжуть до мого ЕЕ, тоді я буду щаслива. Пишіть апдейти, у кого ще подібна ситуація
-
Ось все зробила, але номінацію видали SWO non eligible for EE. Чекаю на офіц відповідь MPNP
-
Всюди в інструкціях написано ,що робити евалюацію треба тільки "найвищої освіти"
-
До речі, я правильно зрозумів, що в ЕЕ профайл треба завантажувати всі документи відразу, не як для ЕОІ? Чи, раптом, існує відеоінструкція?
-
Добрий день. Я продовжую Work Permit. Мені надійшов лист від IRCC, щоб я надав чек про оплату послуги? На які реквізити IRCC потрібно проводити оплату і як? Дякую за відповідь