Імміграція до Манітоби
-
Ось все зробила, але номінацію видали SWO non eligible for EE. Чекаю на офіц відповідь MPNP
-
Всюди в інструкціях написано ,що робити евалюацію треба тільки "найвищої освіти"
-
До речі, я правильно зрозумів, що в ЕЕ профайл треба завантажувати всі документи відразу, не як для ЕОІ? Чи, раптом, існує відеоінструкція?
-
Добрий день. Я продовжую Work Permit. Мені надійшов лист від IRCC, щоб я надав чек про оплату послуги? На які реквізити IRCC потрібно проводити оплату і як? Дякую за відповідь
-
Work permit extension: timeline Отримала AOR 30 жовтня, минулий work permit був до листопада цього року, але, враховуючи що час розгляду ПР збільшився, вирішила подати на всякий випадок. Подала на продовження Open Work Permit 29.12.2024; отримала погодження сьогодні, до 16.01.2028.
-
Не розумію такого коментаря "впізнаю українців" У мене евалюація Магістра ще з 2019 року, CLB 8, франц мова на додачу. Як би мала 12months continuous employment для створення ЕЕ профілю, то подалась би на ЕЕ раніше. Але фултайм роботу я шукала 5міс. Офіцери вирішують, кому яку вибірку чи номінацію.
-
Доброго дня. Чи може хтось підказати, подаюся на подовження ВП, чи треба заново проходити мед.екзамен, за умовою, що я працюю на спеціальності, яка вимагає мед.екзамен? Я проходила свій 23 січня минулого року, тобто це попадає під категорію «впродовж останніх 12 місяців», але не впевнена, чи це підійде. Не хотілося б, щоб коли офіцер відкрив заявку і побачив, що екзамен вже прострочений, справа затягнулася через дозапит і тд.
-
Доброго вечора, якщо дитина вїхала до Kанади як візітор. Зараз в 14 років подаємо на Ворк перміт потрібно здавати і платити за біометрію? Біометрію не здавала раніше.