Імміграція до Манітоби
-
Доброго дня. Чи може хтось підказати, подаюся на подовження ВП, чи треба заново проходити мед.екзамен, за умовою, що я працюю на спеціальності, яка вимагає мед.екзамен? Я проходила свій 23 січня минулого року, тобто це попадає під категорію «впродовж останніх 12 місяців», але не впевнена, чи це підійде. Не хотілося б, щоб коли офіцер відкрив заявку і побачив, що екзамен вже прострочений, справа затягнулася через дозапит і тд.
-
Доброго вечора, якщо дитина вїхала до Kанади як візітор. Зараз в 14 років подаємо на Ворк перміт потрібно здавати і платити за біометрію? Біометрію не здавала раніше.
-
Так, ми здавали
-
Офіцер може розглядати як через 1 так і через 3 місяці зрозуміло що ви не вгадаєте чи буде дійсний на момент розгляду
-
Уважно прочитайте В заявці питання якщо "чи проходили ви екзамен останні 12 міс" - якщоьсаме так (я вже не пам'ятаю), ставите + і прикріпюєте той який був дійсний на момент відправлення заявки
-
У мене була схожа ситуація, я додав 6 місяців у Канаді та 6 місяців в Україні як рік досвіду, номінацію дали без дозапитів.
-
3,5 роки
-
Так тут і вгадувати нема чого, тому що через декілька днів він вже буде не дійсний.
-
а перерва між ними яка була?
-
Мені також говорили так не можна подавати. Не знаю пощастило чи ні, але дали номінацію.
-
дякую, мені сказали, що якщо більше чим пів року - це 0. Але якщо у вас так, це ок
-
Доброго дня! подався на продовження WP, зробив помилку при загруженні Фото паспорта (де потрібно було сфотографувати всі сторінки) і загрузив тільки першу без доп фото візи і штампів!. що робити в такому випадку?
-
А хіба там таке треба?
-
тільки першу сторінку достатньо?
-
Добрий вечір, підкажіть будь ласка AOR приходить на електронну пошту чи тільки в кабінет?
-
Добрий вечір, підкажіть, будь ласка, я затверджувала переклад документів в центрі іміграції минулого року. І на печатці від центру імміграції пише «expires June 2024» Тут є люди, які подавали такі документи? Чи потрібно перезатвержувати? Дякую!
-
Дякую!
-
Я давно тим займався , але мені здається точно не підгружав нічого крім 1 сторінки . Може хтось недавно робив і скаже точно . ( може змінилось шось, або я в свій час робив не правильно)
-
Все добре. Можете подавати.
-
На пошту
22 Jan 2023, 05:40
221617/233714
13 minutes ago