Імміграція до Манітоби
-
Так, можна. Головне щоб податки він тут платив
-
Добрий вечір всім! Підкажіть будь ласка, зламала вже голову, передивилась відео пʼять разів і все одно не можу зрозуміти чому на ворк перміт маю подавати окремо дві заявки на себе і чоловіка і чому не можу подати одну? Будь ласка, поясніть хто розуміється на цьому. Збило з пантелику питання: are your spouse,….of a person who: holds a valid wp or is applying for a work permit. Ось цей пункт підходить, то чому потрібно тут ставити no? І в такому разі чоловік має створити собі аккаунт та подавати окремо? Чи якщо подати разом може бути скоріше розгляд? @western9 буду дуже вдячна за підказку
-
дякую за відповідь) А можу спитати, чому подавали окремо? чи на КУАЕТ також окремо подавали? бо ми подавались з одного аккаунта, тому і не розумію
-
А ваша знайома як разом подавала, то там також не питало фото фемелі мембера? Бо дивлюся зараз які документи просить, то там тільки фото на головного заявника. Та чи ви засабмітили одну заявку, а потім створювали іншу? Бо дивлюся, що одночасно не дає створити дві з одного аккаунту.
-
Немає проблем.
-
Дякую, пішла подавати))
-
Змістовно)) дякую))
-
Створіть два аки і зробіть дві заявки. Результат буде 100%
-
Тут одного разу люди писала що мед екзамен має п'ять років дійсності зараз думаю що все таки 12 місяців і треба перездавати буде капець