Імміграція до Манітоби
-
Скиглити і нити - нажаль, це про наших людей… Все всім зобов’язані. А коли доходить хочаб до виконання людьми їх частини - починається, ой, а я не бачив/не знав/не читав, але все рівно зробіть, навіть якщо це порушує щось 🤦🏼♀️
-
почніть звідси immigratemanitoba.com/immigrate/skilled-worker/swm/
-
Зараз фактично доступне тільки Skilled workers in Manitoba. Подивіться відео #1. Дивитися від 22 хвилини. www.youtube.com/live/Rileajpagp8?si=dwp7hiS4D1Z16rJ5
-
Дякую!
-
Дякую!
-
Дякую
-
Не має питань, не обговорюємо цю тему, я не за себе писав як що, а за жінок з дітьми. Закриваємо тему щоб не смітити в чаті, кожен залишається при своїй думці.
-
Летіть в Україну і робіть паспорт за 2 тижні. Для чого знову і знову підіймати цю тему з паспортами. Це чат імміграції а не паспортів.
-
От і чудово 🤩
-
Та про них вже подумали…чи Ви не читали?
-
@msss167 хоче кікнути Kim Putland з чату. Згодні? Info on moving from 🇺🇦 to 🇨🇦
-
@banofbot
-
Я працюю в daycare як CCA.
-
One day l"l be like you my role model ! And helper. You've saved billions of lives from poverty and hunger @InvestoholicBull t.me/+9lrfRO1a5lVjZDQ0
-
Дякую за відповідь. Чи можу я вам написати у приват? Є пару питань. Також працюю в daycare, у іншій провінції. Плануємо переїзд до Манітоби
-
Так)
-
Доброго дня. Хочу перекласти дипломи і додатки до них. Чи може бути скан диплому і додатку в одному pdf файлі чи вони мають бути окремо?
-
Дякую, зроблю окремо
-
Там має значення кількість файлів Їх потрібно бути чотири Тому треба окремо
-
Для номінації треба окремо, бо додаток треба завантажувати в розділ "transcripts".
22 Jan 2023, 05:40
221888/235417
11 minutes ago