Імміграція до Манітоби
-
От і чудово 🤩
-
Та про них вже подумали…чи Ви не читали?
-
@msss167 хоче кікнути Kim Putland з чату. Згодні? Info on moving from 🇺🇦 to 🇨🇦
-
@banofbot
-
Я працюю в daycare як CCA.
-
One day l"l be like you my role model ! And helper. You've saved billions of lives from poverty and hunger @InvestoholicBull t.me/+9lrfRO1a5lVjZDQ0
-
Дякую за відповідь. Чи можу я вам написати у приват? Є пару питань. Також працюю в daycare, у іншій провінції. Плануємо переїзд до Манітоби
-
Так)
-
Доброго дня. Хочу перекласти дипломи і додатки до них. Чи може бути скан диплому і додатку в одному pdf файлі чи вони мають бути окремо?
-
Дякую, зроблю окремо
-
Там має значення кількість файлів Їх потрібно бути чотири Тому треба окремо
-
Для номінації треба окремо, бо додаток треба завантажувати в розділ "transcripts".
-
Скоріше би вибірки почалися, може в березні щось буде.
-
Дякую
-
У мене коледж + академія,
-
Іноді у людей бакалавр і магістр не окремо, ну то не суттєво, головне так, треба окремо
-
Так, все вірно
-
Додаток(з двох сторін) - 1 файл. Диплом з двох сторін інший файл. У мене два диплома, значить 8 файлів буде
-
Доброго дня. Може хтось знає та підкаже в які дні та часи можна зловити слоти в консульство України на оформлення закордонного паспорта для дорослої людини?
-
Скажіть будь ласка скільки робиться новий паспорт? І ще питання яке мене дуже хвилює. Ми на федеральному рівні AOR ще не отримали. У сина подовжений паспорт до 2026 року. Чи не буде це зараз причиною для повернення заявки на ПР? Дякую.
22 Jan 2023, 05:40
221896/235299
33 minutes ago