Імміграція до Манітоби
-
Чи варто у такому разі розписувати пояснювальну? Акцентувати що є розбіжність?
-
Хто подавався на подовження вп, чи ви на себе і іншого члена родини подавали окремо чи разом,а тобто в одному аккаунті?
-
Та ми літали місяць назад на відпочинок у домінікани То знаєм всю процедуру Потрапили на офіцера українку з корінням то брехати нам смислу не мало бути😅 смисл брехати на питання де працюємо якщо вона і так це бачить у базі
-
Дякую вам 🙂 бо вже кипить в голові
-
Якщо перевод зробили і відсканували в чорно-білому кольорі, то потрібно додавати кольорову копію, а потім чорно-білу завірену в одному файлі? Чи треба спочатку кольорова сторінка а потім чорно-білі завірені? Бо прислали лише чорно-білі копії документів 🫣🫣🫣
-
Дуже дякую! Буде 100%. Та ще питання, знайшла на сайті що потрібно також додавати форму 5707 до заявки на ворк перміт, чи дійсно вона потрібна бо вона є у переліку лише на сторінці з інструкцією, а у самому кабінеті з заявкою там не має такого
-
Знаю що можна і так і так Але на члена родини треба лише паспорт, із всього переліку доків які гружу я, від іншого члена родини не просять навіть ворк перміт, якось дивно
-
Доброго дня. Подаю документи на PR skilled worker to Manitoba на Федеральний рівень. Маю запитання щодо внесення даних укр.паспорта. У моєму паспорті літера «Ю» яка при заповнені аплікації не допускає написання «Кирилицею». У перекладі теж літера «Ю». Як мені бути?
-
Дякую 🙏
-
Наново
-
Доброго вечора якщо людина покидала Канаду більше як на пів року чи потрібно проходити медогляд на подовження ворк пермит?