Імміграція до Манітоби
-
Ви пробували з інших браузерів? І без всяких впн
-
Так, фото додавала. І там де запит про паспорт є скан старого та нового паспорту
-
Що ви маєте на увазі фото треба фото апліканта?
-
Мені потрібно вказати причину чому я допустила помилку? Я не розумію чому це так сталося, я перепитала в жінки яка мені допомагала подати цю заявку декілька раз чи вірно що ми подаємо старий паспорт, а новий тільки в фото. І вот результат, хотіла як краще і отримала це(
-
Ви маєте на увазі звичайне фото чи скан паспорту?
-
Фото було загружена і додане. Проблема в тому що коли я заповнювала форму я вказала дані старого паспорту (в якому термін закінчується в квітні цього року) і додала скан старого паспорту і нового паспорту (він до 2034р) і всі навколо говорять що це груба помилка і мені дадуть WP на термін старого паспорту
-
Не розумію є запит на паспорт і запит на фото. Фото я загрузила своє. Там де запит на паспорт я загрузила документ з сканами старого паспорта та нового Я вже зовсім заплуталася
-
Біжу вже робити. Дякую. Вже бачу що трохи невірно написала.
-
Доброго вечора. Подаю дитину (4р.)на продовження візітор рекорду (термін закінчується 2 лютого) та візу одночасно за цим відео. Але аплікація не така, як на відео. Вона не для дитини, а для дорослого. Чи це так і має бути, чи може є якась інша форма для продовження візи дитині? Буду вдячна за слушні поради)