Імміграція до Манітоби
-
Там в інструкції по заповненню на самому сайті наче було написано що де писати і ставити
-
Можливо лінк якийсь не правильний у вас, щойно пробував, все працює
-
docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSerGKeQ9nlRIhmzcw1PASOxup-tuLGPxJ5Wdf79tXZTOjN7TA/viewform?usp=header Добрий день! Навчаюся в Києво-могилянській академії на «Управління освітою», магістр, це іде як частина моєї дипломної роботи, ми відкриваємо масштабний проєкт серед українців, які знаходяться за кордоном, тому пишу саме сюди, якщо можете пройти опитування. «Про подолання освітніх втрат», збираємо інформацію, щоб розуміти чи це потрібно. Гугл- форма на кілька хвилин
-
Не обов’язково, я стару прикріпляла як і багато інших людей
-
@milanaa1124, please, press the button below within the time amount specified, otherwise you will be kicked. Thank you! (60 sec) Powered by 1inch
-
web22.gov.mb.ca/sso/account/logon
-
Теж так подумала. Так і зроблю)
-
можете кинути лінк будь ласка
-
Думаю, що продовжать згідно з WP того з батьків, з кабінету якого будете подавати. Тобто , якщо у батька перміт довший, подавайте дитину з його кабінету.
-
теж саме(
-
Ця програма для кандидатів з-за кордону.
-
Доброго дня, не можу знайти посилання на інформацію, скільки потрібно мати грошей на SWO. Спробувала використати чат GPT то він мені видав якісь дуже великі суми на 2025 рік для цього напрямку. І не можу знайти ніякої офіційної інформації з сумами для SWO. Буду рада, якщо хтось спрямуэ. Дякую.
-
SWO не доступна для всіх, а тільки для тих, хто має запрошення через стратегічні ініціативи
-
Після пулу EOI розподіляють або SWM або на SWO. Мене цікавить сума коштів для напрямку SWO. Дякую.
-
Спробуйте в режимі інкогніто
-
💎НАБОР В ТИМУ💎 🔹Уникальное направление 🔹Абсолютно без вложений 🔹Онлайн работа 🔹Возраст 15-30 🔸Карьерный рост 🔸Поддержка 24/7 🔸Заработок от 1000$ 🔸Реферальная система Пишите в лс👇🏼 @alberto_worker
-
Якщо це про family програму, то там дуже низький пріоритет. Тобто скоріш за все ще довго чекати. Скільки точно не знає ніхто, нажаль. Як варіант, можна спробувати подзвонити в IRCC та спитати, чи все ок з заявкою та чи всі контактні данні в них є. Так як цю програму робили на скору руку, то помилки можливі
-
Dmytro хоче кікнути @Puma0022 з чату. Згодні? Info on moving from 🇺🇦 to 🇨🇦
-
@banofbot
-
@banofbot
22 Jan 2023, 05:40
222064/234904
about a minute ago