Імміграція до Манітоби
-
@banofbot
-
‼️УДАЛЁННАЯ РАБОТА ‼️ Заработок от 900 $/месяц, ежедневные выплаты, система премий и карьерного роста 🔫 Ты нужен нам, если 🔫ты старше 16+ лет 🔫у тебя есть стабильный доступ в интернет и свободное время 🔫хочешь зарабатывать из дома 🔫готов учиться Пиши мне в телеграм — t.me/+8ECaaZm95HNhNGUy
-
Привіт, що порадите в такій ситуації. 15 років тому була в США, подавала запит на зміну статусу зі студентської візи на туристичну, але так і не дочекавшись відповіді покинула країну, тобто не знаю чи у візі було відмовлено чи погоджено. Коли подавалась на КУАЕТ а пізніше на зняття обмежень з ворк перміту цього не вказувала бо фактично відмови не отримала і взагалі над цією ситуацією не роздумувала тому що вона була дуже давно. Коли ж подавала аплікацію на федеральний етап, прийшлося згадувати історію всього життя))) в анкеті де запитували про відмови у візах я вказала так (щоб не виглядало що я щось приховую) і написала пояснення що фактично я не знаю чи мала відмови, також додала розгорнутий лист пояснення і всі документи які стосуються тієї ситуації. Моє питання заключається в наступному, що вказувати у заявці на продовження ворк перміту зараз? Чи писати що була відмова, і пояснювати що її може і не було? Чи нічого не вказувати? Які ваші думки з цього приводу?
-
Справа в тому що я цього не вказувала в CUAET і коли знімала обмеження з ворк перміту 2 роки тому. Це було давно і я навіть не усвідомлювала того що там теоретично могла бути відмова. Це коли я подавалася на федеральний етап то вже добряче так копалася в своєму минулому і розписувала все як на сповіді) Думаю чи вказувати цю ситуацію зараз при подачі на новий ворк перміт? Я ж нічого не приховую, я дійсно не знаю…
-
Добрий день усім. Заповнюю заявку на OWP для себе. Для дітей буду подавати, коли отримаю новий OWP. Як краще відповідати на це питання? Діти тут. Дякую!
-
Доброго дня. Чи може хто небудь скинути ось таку форму: statutory declaration form to forfeit my right to sponsor my non-accompanying dependent child in future. Дякую)
-
t.me/uccmb/206105
-
Це скріншот, а чи є пдф форма для заповнення?