Імміграція до Манітоби
-
Я подався у березні, номінацію отримав у жовтні, гроші повернули у початку січня
-
У міністерстві імміграції, громадянства та біженства (IRCC) повідомили про скорочення 3300 працівників. Як це вплине на величезний беклог заявок на візи, дозволи на навчання, роботу та отримання статусу ПР, поки невідомо. Лишається лише здогадуватися. www.ctvnews.ca/ottawa/article/immigration-refugees-and-citizenship-canada-eliminating-3300-federal-jobs-unions-say/
-
Це рішення поки не остаточне. Скорочення 3,300 позицій у Міністерстві імміграції, громадянства та біженства Канади (IRCC) знаходиться на стадії обговорення. Остаточна інформація та деталі про те, кого саме це торкнеться, будуть оголошені лише в середині лютого.
-
Таке питання: 4 місяці тому подали заявку на федеральний рівень. (Напевно 2+ місяці чекати на AOE) Дружина (не основний аплікант) є студенткою, яка щойно завершила 2-річну програму в коледжі наприкінці 2024 року. Зараз вона проходить 2-місячну неоплачувану практику, необхідну для отримання диплома. Протягом останніх двох років вона також працювала й накопичила понад 1400 годин роботи. Однак на цій роботі не змогли чекати 2 місяці, поки вона буде на практиці, тому її звільнили, надавши ROE із причиною за категорією "М". Питання: 1. Як я розумію, провінційний рівень повідомляти не потрібно? 2. Чи правильно буде повідомити IRCC на федеральному рівні, додавши пояснювальний лист про те, що вона розпочала практику, більше не працює у попереднього роботодавця, та надати ROE? 3. Чи можна подавати заявку на EI, щоб отримувати хоча б якісь кошти? Я не впевнений, чи це можливо, адже зараз є практика (хоч і неоплачувана). Я телефонував їм, і вони сказали: "Подавайте заявку, а далі будемо дивитися по ситуації." Чи не вплине подання заявки на EI на отримання PR? Дякую.
-
Подались на початку травня, гроші повернули того тижня 15 січня
-
Доброго вечора. Я пропрацював 1 рік на будівництві в компанії на посаді - Карпентер, подався на PR по програмі Manitoba Skilled Worker, чекаю на EOI. Після подачі компанія тимчасово призупинила роботу, тому я перейшов до іншої компанії без перерви в робочому стажі і не змінював свій NOC. Тепер я повернувся працювати на стару компанію. Я так розумію, що тепер мушу починати все спочатку? Чи є шанс, що якщо я повідомлю про це в імміграційну службу, вони не скасують мою заявку? Дякую за будь-які поради!