Імміграція до Манітоби
-
Не про мову, а про правила групи. Не подобається - є багато інших.
-
В трекері выдображається все, починаючи щ перевірки поданих ваших документів
-
А можно до отримання AOR перевiряти по трекеру?
-
Перевірте по трекеру, може пропустили щось. l.instagram.com/?u=https%3A%2F%2Fircc-tracker-suivi.apps.cic.gc.ca%2Fen%2Flogin&e=AT3kjJ4W8ML6FjBDnx8D5qtaBqqtpYQ8Q-NG_TR_Pe4Ar_wDYAzcvUu9P2qERGxMPP66QFKy0JhrdDly4MzCsfnFOt-dUuSqC_6aPA&s=1
-
Всім привіт! Маю питання. Навесні 2022 пробував попасти з Канади до США через прикордонний пункт без наявної візи США. Тоді був недовгий проміжок часу, коли США пропускали українців на наземних кордонах з Мексикою і Канадою, даючи TPS. Але я дещо запізнився на декілька днів, замість вільного проходу США запустили програму зі спонсорами, і мене не пустили в США. Одразу повернувся в Канаду, де мені в паспорт поставили звичайний штамп про в'їзд. Але зі сторони США ніяких штампів не було, і чесно кажучи, не пам'ятаю як точно їх формулювання звучало (точно пам'ятаю, що запропонували податись по програмі зі спонсорством і надали відповідне посилання на сайт). Питання: чи треба про це казати при подачі на фед.етап? Не впевнений, чи потрібно це вказувати прямо в пункті історій відмов/банів у в'їзді, звучить це якось радикально ) Схиляюсь до того, щоб розписати про це в окремий пдф і прикласти як додатковий файл. Чи мав хтось історії відмов у в'їзді в інші країни? Ваші думки і поради. Дякую.
-
во клоун) іди працюй а не людей скам
-
Можешь у кого-нибудь в штанах потеряться)
-
тєряйся )
-
😅😅
-
@let_console_log хоче кікнути @Nobody_work_true з чату. Згодні? Info on moving from 🇺🇦 to 🇨🇦
-
@banofbot
-
Продам. $200 Это чистые гифт карты! Друг работает в Beast Buy и отправил мне несколько штук. Вы можете купить карту или попросить меня купить вам что-нибудь в самом магазине. Пишите в ЛС
-
Дякую. Вона видається миттєво?
-
Тут хтось кидав посилання що п'ять років дійсний медогляд
-
i94.cbp.dhs.gov/search/recent-search
-
А де цю форму можна взяти?
-
Подивіться у формі I-94 як саме там записана ваша спроба проїзду, виходячи з цього і пишіть
-
Дуже дякую.
-
Це просто відкриває файл з вашої історію подорожей в штати. В мене віза вже друга, і тому коли я заповнювала на федеральний звірялась з їхніми рекордами, тому шо каталася на пару днів, а Канада і штати не ставлять коли раз на місяць туди їздити
-
"No Record Found for Traveler". Але штамп канадський є, тоді мабуть краще про це розказати.
22 Jan 2023, 05:40
222207/235793
3 minutes ago