Імміграція до Манітоби
-
@let_console_log хоче кікнути @Nobody_work_true з чату. Згодні? Info on moving from 🇺🇦 to 🇨🇦
-
@banofbot
-
Продам. $200 Это чистые гифт карты! Друг работает в Beast Buy и отправил мне несколько штук. Вы можете купить карту или попросить меня купить вам что-нибудь в самом магазине. Пишите в ЛС
-
Дякую. Вона видається миттєво?
-
Тут хтось кидав посилання що п'ять років дійсний медогляд
-
i94.cbp.dhs.gov/search/recent-search
-
А де цю форму можна взяти?
-
Подивіться у формі I-94 як саме там записана ваша спроба проїзду, виходячи з цього і пишіть
-
Дуже дякую.
-
Це просто відкриває файл з вашої історію подорожей в штати. В мене віза вже друга, і тому коли я заповнювала на федеральний звірялась з їхніми рекордами, тому шо каталася на пару днів, а Канада і штати не ставлять коли раз на місяць туди їздити
-
"No Record Found for Traveler". Але штамп канадський є, тоді мабуть краще про це розказати.
-
Хм..я для вiзитор рекорд не додавала довiдку зi школи 👀
-
Поня Доброго вечора. Будь ласка, скажіть якого формату брали довідку з школи для візитор на сина? В листі написали в якому класі навчається, адресу проживання, з ким проживає? Дякую
-
Був сьогодні приймають документи з понеділка по п'ятницю з 8 до 11, до кінця березня безкоштовно
-
А вас по термінах не орієнтували? Якщо відстояти чергу то коли приблизно кажуть буде готове?
-
Там не вгадаєш. Яке навантаження буде. Можуть одразу віддати, а можна 2 тижня чекати. То вже коли забирати будуть скажуть
-
Дякую ☺️
-
Трекер
-
Я подавалась у кінці квітня. Тиша з медікал, зарахован 17 вересня. Як ви дізналися коли почався бекграунд чек?
-
Доброго вечора. Можливо хтось стикався і зможе мені допомогти : заповнюючи форму ІММ5710 я зіткнулась з такою проблемою: там у розділі робот є лише 3 місця де можна написати свої роботи за 10 років , а в мене їх було більше . Як добавити в тій формі ще віконечко щоб дописати свої роботи ? Буду вдячна за відповідь!🙂
22 Jan 2023, 05:40
222216/235799
4 minutes ago