Імміграція до Манітоби
-
Подивіться у формі I-94 як саме там записана ваша спроба проїзду, виходячи з цього і пишіть
-
Це просто відкриває файл з вашої історію подорожей в штати. В мене віза вже друга, і тому коли я заповнювала на федеральний звірялась з їхніми рекордами, тому шо каталася на пару днів, а Канада і штати не ставлять коли раз на місяць туди їздити
-
Поня Доброго вечора. Будь ласка, скажіть якого формату брали довідку з школи для візитор на сина? В листі написали в якому класі навчається, адресу проживання, з ким проживає? Дякую
-
А вас по термінах не орієнтували? Якщо відстояти чергу то коли приблизно кажуть буде готове?
-
Там не вгадаєш. Яке навантаження буде. Можуть одразу віддати, а можна 2 тижня чекати. То вже коли забирати будуть скажуть
-
Дякую ☺️
-
Доброго вечора. Можливо хтось стикався і зможе мені допомогти : заповнюючи форму ІММ5710 я зіткнулась з такою проблемою: там у розділі робот є лише 3 місця де можна написати свої роботи за 10 років , а в мене їх було більше . Як добавити в тій формі ще віконечко щоб дописати свої роботи ? Буду вдячна за відповідь!🙂
-
Єкспланейшен леттер для пишете шо в зв’язку з тим шо форма стоїть тількі три поля, хочу доповнити свій робочий досвід ітд