Імміграція до Манітоби
-
@banofbot
-
@AleEgo8523, please, press the button below within the time amount specified, otherwise you will be kicked. Thank you! (60 sec) Powered by 1inch
-
Work permit
-
Добрий ранок, хто знає на біометрію приходить запрошення чи потрібно самому реєструватися ? Федеральний етап Дякую
-
Доброго дня таке питання Подалися на Пр по гуманітарній програмі в вересні 2024 в жовтні здали біометрію. ворк перміт по кюает діє до травня 2025 ,то на який ворк перміт потрібно подавати на звичайний чи з умовою що на ПР подався вже?Чи може на який інший?
-
IRCC надсилає листа із bar code, лист друкується і пред'являється до Service Canada
-
По гуманітарній програмі ви не можете відкрити Bridging open work permit. Ваш єдиний шанс - податися на новий перміт до кінця березня 2025.
-
Вітаємо, Yevgeniia! Нагадуємо про правил нашої групи: 1. Спілкуємось українською або англійською 2. Поважаємо один одного. 3. Ні спаму, рекламі, фейкам. 4. Перед тим як щось питати, будь ласка, ознайомтесь з закріпленими повідомленнями. Там багато корисної інформації. Корисні лінки: Ukrainian Canadian Congress - Manitoba uccmanitoba.ca/ Імміграція до Манітоби: питання імміграції, CUAET, оцінки освіти, авіаперельотів, віз, біометрії і тому подібне: t.me/uccmb Українська Манітоба: питання про життя в Манітобі, робота, школи, дит. садки, банки, відпочинок, навчання і таке інше: t.me/ManitobaLife Українська Канада t.me/UkrainianCanadians Українці Манітоби www.facebook.com/groups/manitobaua Українська Канада www.facebook.com/groups/canadaua
-
Пропоную роботу з високим доходом
-
Велике дякую
-
Яке це має відношення до імміграції?
-
Доброго дня, ми зараз на федеральному етапі, головний аплікант жінка яка працює в Манітобі, таке питання чи матиме наслідки для отримання PR , якщо я почну працювати в Альберті але житиму надалі в Манітобі?
-
Доброго ранку. Чи можу я податися на новий work permit якщо термін дії мого закордонного паспорта закінчується в лютому 2026 року?
-
Та можете, чому ж ні? Пробуйте писати до IRCC, щоб дали аж на 3 роки, як казав міністр, але не думаю, що таке можливо. Найкраще відразу подаватися після отримання перміту на TRP на 3 роки , а потім вже на новий перміт
-
Вам не дадуть більше ніж до кінця дії паспорту
-
вп не може бути довший за термін діїї паспорту)
-
У вашому випадку добре б було, щоб вашу справу розглядали аж поки у у Дії не з'явиться новий паспорт, і тоді ви зможете їм відправити номер нового паспорту
-
Дякую , зрозуміла
-
Подаватися із старим паспортом, але писати прохання до IRCC, щоб видали перміт на 3 роки, бо ви вже маєте запис на виготовлення нового паспорту.
-
Підкажіть будь ласка, а якщо в лютому 2026 закінчується і паспорт і перміт . А на новий паспорт зловили слот аж на липень місяць . Як бути у цьому випадку ?
22 Jan 2023, 05:40
222257/235417
less than a minute ago