Імміграція до Манітоби
-
Біометрію сдали?
-
Ні, взагалі якісь зміни може після pre-arrival? І коли останній раз показує апдейт взагалі ( дата в правому верхньому куті одразу на першій страніце)?
-
Milena хоче кікнути @vitalsnaaa з чату. Згодні? Info on moving from 🇺🇦 to 🇨🇦
-
@banofbot
-
@let_console_log хоче кікнути @oksanaa11827 з чату. Згодні? Info on moving from 🇺🇦 to 🇨🇦
-
@banofbot
-
Хочеш багато заробляти пиши мені
-
Ні, взагалі якісь зміни може після pre-arrival? І коли останній раз показує апдейт взагалі ( дата в правому верхньому куті одразу на першій сторінці)?
-
TRP + WP - це одна аплікація
-
Ivan Smirnov, please, press the button below within the time amount specified, otherwise you will be kicked. Thank you! (60 sec) Powered by 1inch
-
Пане Дмитро, підкажіть будь ласка, чи має сенс податись зараз, якщо паспорт до травня 2026? Та чи не нашкодить це PR заявці?
-
Я не можу вже йти по цій програмі разом з чоловіком. Склались такі обставини, що ми вже сепарейт 😔
-
Добрий день, всім. Як я можу видалити свою заявку на PR Family program? Вона навіть не почала розглядатись. І чи повернуть мені назад кошти? 2940$ не маленькі гроші.
-
Вказувати правду.
-
secure.cic.gc.ca/ClientContact/en/Application/Form/74
-
Подаюсь на новий перміт, підкажіть будь ласка що вказувати. Я виїжджав з Канади на неділю. Тут вже 1,5 роки
-
Писати до IRCC, через вебформу
-
Я не бачу, як це може зашкодити ПР. Однак, я б на вашому місці, все-таки, краще спробував отримати новий паспорт
-
Ви найкращий. Дякую 🤗
-
Сьогодні ми пішли у лікарню,виявилося,що наші Хелс Карти Манітоба не працюють! Що робити?
22 Jan 2023, 05:40
222313/235842
about 2 hours ago