Імміграція до Манітоби
-
Дякую Вам
-
Зараз намагаємось дозвонитися
-
Мій чоловік теж повідомляв, вони брали його новий перміт, сканували і оновлювали дані(здавалось би). Тільки коли прийшли картки писало, що вона дійсна як і старий перміт. Раз вони взагалі наплутали все, що можна. Ми оновлювали обидва наші перміти в манітоба хелс, то мені зробили терміном до старого перміта мого чоловіка, а йому до мого нового перміту. Або приходили карти з новим номером, і вони теж не працювали. Тому з ними постійно якісь проблеми, по крайній мірі у нас. Звоніть/пишіть(відповідають до 2-3 тижнів), а ліпше йдіть особисто(хоча і тут не факт, що зроблять все ок)
-
Доброго дня. Підкажіть де знайти application number у себе. Коли заповнюєте веб форми, вони просять це й номер і кажуть що це повинно бути: The number must be 10 characters long and begin with "EP". Де його знайти якщо ще не отримав АОР? Dmytro @western9
-
Дякую
-
Отримала 30 жовтня …після здачі біометрії і одного дозапиту (14 листопада) - тиша
-
В нашому місті нема їх офісу
-
Я теж не дуже досвідчена, але якщо вам приходили запити то значить ваше діло почали розглядати, а значит і АОР є
-
Як вам може прийти запит на біометрію якщо ви не отримали АОР. Якщо у вас були вже до запити то напевно і АОР є