Імміграція до Манітоби
-
Типу вже після порталу 2? У вас вже 99% ПР.
-
Добрий день, допоможіть будь ласка порадою. Зараз в очікуванні екопр з 31 жовтня, з 18 листопада перебуваю на sick leave, маю рое від роботодавця і от питання чи потрібно повідомити MNPN i IRCC про те, що не працюю ( головний аплікант)
-
t.me/uccmb/261357
-
Доброго дня. Підкажіть де знайти application number у себе. Коли заповнюєте веб форми, вони просять це й номер і кажуть що це повинно бути: The number must be 10 characters long and begin with "EP". Де його знайти якщо ще не отримав АОР? Dmytro @western9
-
Вам вже погодили pr, ви на етапі оформлення документів
-
Дякую
-
Отримала 30 жовтня …після здачі біометрії і одного дозапиту (14 листопада) - тиша
-
В нашому місті нема їх офісу
-
Я теж не дуже досвідчена, але якщо вам приходили запити то значить ваше діло почали розглядати, а значит і АОР є
-
Я не знаю, як, я не дуже досвідчена в плані отримання піар. Але АОР не було (я шукала), а дозапити були і біометрія done.
-
Як вам може прийти запит на біометрію якщо ви не отримали АОР. Якщо у вас були вже до запити то напевно і АОР є
-
Я ще не отримала АОР. Номер аплікації є у мене в кожному листі від офіцера ( дозапити документів) і в запиті на біометрію. На початку кожного листа.
-
Я знайшла тільки листа про те, що вони пришлють мені АОР колись там, коли у них зростеться. Але мабуть то був автоматичний лист. Може не прислали, бо документів не вистачало їм.
-
От , чи не виникне проблем при аудиті, що я на sick leave?
-
Гроші не платять, бо вже закінчилися sick days, вже на EI але на роботі числюся
-
Ні, це ще не ПР. ПР тоді, як ви отримали eCoPR і підписали їх.
-
Як думаєте на скільки можна уйти на sick leave щоб залишитися під умовами?
-
Чого не дотримання , вам же платять гроші і на роботі ви числитесь ,як співробітник?
-
Якщо у вас законний sick leave, то я особисто не бачу причин для занепокоєння
-
Ніяких змін, медікал екзам зарахували і мілітарі рекорд дозапит і глухо вже місяць
22 Jan 2023, 05:40
222348/235528
16 minutes ago