Імміграція до Манітоби
-
Дякую, але я це вже робила. Тоді був статус щось типу «завантажено, але не відправлено до IRCC». Я натиснула Next і статус змінився на ось цей
-
Доброго дня , підкажіть будь ласка , подавайся на федеральний етап на початку липня , нічого не приходить , є якась можливість перевірити статус без номера аплікації?
-
Це Торонто?
-
О 00:00 по Києву?
-
Там на вибір ще "Оформлення закордонного паспорта". З 16 років треба обирати саме цей тип послуги
-
Не відміняйте, Ви навряд чи зловите колись 2 слоти. В мене знайома зловила була собі, написала, що хоче ще дитині подати (до 12 років) і їй дозволили (все письмово) взяти ще й документи дитини. Але там зловилось на дорослого, а дитина додатково. Плюс можна стати в чергу і просити одразу для всіх.
-
Так, не відміняйте, я зловила на усю сім'ю в день, коли вони відкрили ті слоти на кілька місяців вперед, але то була велика удача. Читала один відгук, що слот був на одну дитину, але прийняли документи на обох, не знаю, чи це від настрою залежить, але таке буває)
-
а взагалі є зміст певне порахувати скільки обійдеться тур в Мексику на тиждень і на 1 день поїхати з узбережжя в Мехіко подати документи. Мені здається що не набагато більше ніж Торонто +готель+всі додаткові супутні витрати якщо не вийде за 1 день то вирішити. Хтось літав в Мексику або країни Південної Америки?
-
Спробуйте в Оттаві ловити. Я там піймала 2 слоти в один день
-
Так, я розумію, що він зміниться не відразу. Коли я відповідала на перший запит, то цей статус змінився, мені здається, десь через місяць. А лист на ел.пошту прийшов через два з половиною місяці. А з приводу required червоним, то воно в мене зʼявляється періодично))) навіть по першому запиту. Я перевіряю це практично щодня. Один день бачу без червоного, другий день з червоним)))