Імміграція до Манітоби
-
Добрий вечір. Подача на подовження вп,подаю себе і ще 1 члена родини разом,треба заповнити форму 5713 Family member representative. Питання: підписувати просто написавши своє імʼя прізвище?
-
Дякую Повинен підписувати я як представник і цей член родини якого я представляю?
-
Вітаю! Підкажіть будь ласка, Чи отримає людина work permit, якщо на Cuaet подалася ще в 2022, отримала pre-approval letter, але тільки зараз планує прибути до Канади? Чи можна отримати work permit до кінця валідності цього pre-approval letter? Чи тільки до 31 березня? Чи вже перестали видавати за будь-яких обставин? Дякую
-
Я мав слот на себе, але прийняли документи і на дитину. Тому просто поясніть, що Ви не з Онтаріо та щось в цьому дусі. Головне, щоб весь пакет документів був зібраний.
-
О!це вже вірю Дякую 🙏🏼
-
Дякую 🙏🏼 Але електронно в розділі Підпис неможливо написати. Форму дає заповнити, а підписати ні Треба друкувати виходить
-
Добрий день . Підкажіть , будь ласка. Якщо отримали номінацію СВО, ( чоловік головний аплікант ) , чоловік все так і працює, де і працював . Але ми відкрили корпорацію і будемо відкривати бізнес , які наші кроки ? Чи маємо повідомляти про це провінції і IRCC?
-
Якщо я правильно пам'ятаю, просто писав прописом прізвище в електронній версії. Тоді проходило ( 2023, зняття обмежень з ВП)
-
Я думала відразу так зробити і пан Вес мені так радив зробити, але там, в запиті, вони ж пишуть «використовуйте тільки один спосіб передачі інформації». Відправлю ще і через веб-форму, а вони подумають: що там за тупенька апплікантка? Кажемо же їй - один спосіб. Ось і хвилююсь)))