Імміграція до Манітоби
-
ні :( вже скоро 3 місяці буде :(
-
Дуже дякую за пояснення
-
Наступного тижня буде 3 місяці 😭
-
Доброго вечора. Як спіймати запис в консульстві? Які треба закляття та ритуали для цього зробити, щоб дитині зробити паспорт, бо в мене вже око ціпається
-
Добрий вечір. Підкажіть, будь ласка, якщо ми з чоловіком подаємо на продовження Work Permit з окремих облікових записів GCkey, то у питанні про “Do you have province nomination” відповідати “Yes”, якщо номінація від провінції оформлена на ім'я мого чоловіка як головного апліканта? Хоча я мігрую за цією номінацією разом із ним. Просто я помітила, що у номінації немає мого імені, і тепер не знаю, як правильно заповнити аплікацію на продовження Work Permit у цьому питанi . В його аплiкацiï на work permit ми вiдповiли «yes”.
-
Доброго вечора. Підкажіть будьласка підписання eCoPR потрібне для чого?
-
Доброго вечора! Підкажіть будь ласка, чи очікування AOR, або отримання AOR , дають право на maintained status?
-
Дякую
-
Ви уважно дивилися на ваш COPR? Там чітко пише, що людина повинна підписати. Без вашого підпису ви НЕ Є постійним резидентом. Без вашого підпису жодна установа не прийме цей документ CoPR потрібно зберігати, бо цей документ вам буде потрібен під час подачі на громадянство та для оформлення пенсії від держави.
-
Скажіть будь ласка, довідку о не судимості треба паперову сканувати та завантажувати на федеральному етапі чи можна ту що мені на електронну пошту прийшла? Довідка з Естонії.
-
В мене скоро 2 місяці буде як чекаю на екопр😥 То напевно ще місяць чекати.
-
Друзі, хто вже отримав PR за програмою Ukrainian Reunification family etc.? Як довго розглядалися?
-
Судячи з новин - розгляд може бути кілька років.
-
Отримали лиш кілька сотень людей. Ті що подавались на початку програми в жовтні 23
-
Знаю, що знайома подавалась восени 2023 і ось в січні отримала Портал 1-2.
-
Сестра подалась ще в грудні 2023 , 1 рік чекала і потім її викликали на боіметрію і знову тиша
-
Всім привіт. Таке питання: якщо 2 неділі був випробувальний термін, чи можна його вказувати, у листі від роботодавця, як дату з якої почав працювати?
-
MPNP Application Status: Assessment Pending Змінився статус після in process То э ок?
-
Можна електронну, якщо вона така ж.
-
Вам ж платили? Тоді звісно, що так.
22 Jan 2023, 05:40
222501/235528
24 minutes ago