Імміграція до Манітоби
-
Доброго вечора! Підкажіть будь ласка, чи очікування AOR, або отримання AOR , дають право на maintained status?
-
Дякую
-
Ви уважно дивилися на ваш COPR? Там чітко пише, що людина повинна підписати. Без вашого підпису ви НЕ Є постійним резидентом. Без вашого підпису жодна установа не прийме цей документ CoPR потрібно зберігати, бо цей документ вам буде потрібен під час подачі на громадянство та для оформлення пенсії від держави.
-
Скажіть будь ласка, довідку о не судимості треба паперову сканувати та завантажувати на федеральному етапі чи можна ту що мені на електронну пошту прийшла? Довідка з Естонії.
-
В мене скоро 2 місяці буде як чекаю на екопр😥 То напевно ще місяць чекати.
-
Друзі, хто вже отримав PR за програмою Ukrainian Reunification family etc.? Як довго розглядалися?
-
Судячи з новин - розгляд може бути кілька років.
-
Отримали лиш кілька сотень людей. Ті що подавались на початку програми в жовтні 23
-
Знаю, що знайома подавалась восени 2023 і ось в січні отримала Портал 1-2.
-
Сестра подалась ще в грудні 2023 , 1 рік чекала і потім її викликали на боіметрію і знову тиша
-
Всім привіт. Таке питання: якщо 2 неділі був випробувальний термін, чи можна його вказувати, у листі від роботодавця, як дату з якої почав працювати?
-
MPNP Application Status: Assessment Pending Змінився статус після in process То э ок?
-
Можна електронну, якщо вона така ж.
-
Вам ж платили? Тоді звісно, що так.
-
Скільки по часу зайняло? Гпт пише кілька неділь - декілька місяців
-
У мене теж так було
-
Чоловік отримав номінацію, у його анкеті вказуєте єс, у вас номінаціі немає, у своїй анкеті вказуєте ноу
-
Добрий вечір. Я подавалося по програмі SWO і зараз на федеральному етапі. На даний час не працюю на попередній роботі з якої отримувала номінацію. Чи потрібно надсилати ROE до провінційного офіцера Манітоби та до федерального також?
-
Десь 7 -8 днiв
-
Якщо не довше( не розумію чому такі страшні затримки 😔
22 Jan 2023, 05:40
222507/235567
3 minutes ago