Імміграція до Манітоби
-
Можна електронну, якщо вона така ж.
-
Вам ж платили? Тоді звісно, що так.
-
Скільки по часу зайняло? Гпт пише кілька неділь - декілька місяців
-
У мене теж так було
-
Чоловік отримав номінацію, у його анкеті вказуєте єс, у вас номінаціі немає, у своїй анкеті вказуєте ноу
-
Добрий вечір. Я подавалося по програмі SWO і зараз на федеральному етапі. На даний час не працюю на попередній роботі з якої отримувала номінацію. Чи потрібно надсилати ROE до провінційного офіцера Манітоби та до федерального також?
-
Десь 7 -8 днiв
-
Якщо не довше( не розумію чому такі страшні затримки 😔
-
www.instagram.com/reel/DBZYTxsSf6a/?igsh=Znkzb2cwa3piN2ph
-
Підкажіть будь ласка, перевіряла тисячний раз форми що на федеральний засабмітила і знайшла геп у дні народженні колишньої чоловіка, форма IMM0008 😅 не знаю як пропустила, але зараз питання- чи надсилати усю форму виправлену чи чекати вже на аор спокійно та якщо буде до запит тоді виправити?? Чи це критично?? Подавала 31 серпня, ще є час щоб додали до аплікації. ПС. Додаю все одно ще переклад до довідки про несудимість, то думала до слати разом.
-
Може кому стане у нагоді: Іммігрант центр свіжа інформація. Сьогодні були, працюють з 8:30, завірили все за годину прямо на місці, чекати не потрібно було. Безкоштовно до кінця березня. 👌
-
Так, звісно) у нас також так влітку було, бо багато за один раз людей прийшло. А сьогодні мороз такий, що ніхто мабуть не ризикнув 😅
-
О, я теж була пару днів назад. Було багато людей і просто забирали документи, а це вже подзвонили, що готові. По ходу, це від загруженості самого еміграційного центру залежить. Тому, може бути як у вас і кожного дня, а можуть і довше завіряти
-
@AliLit8562, please, press the button below within the time amount specified, otherwise you will be kicked. Thank you! (60 sec) Powered by 1inch
-
Привет! Ищу людей для дополнительного заработка удалённо в свободное время. Доход от 600$ в неделю. Для подробной информации пишите «+» в личку.
-
Дарья, please, press the button below within the time amount specified, otherwise you will be kicked. Thank you! (60 sec) Powered by 1inch
-
Ищу целеустремленных людей от 18 лет для стабильного дохода на удаленной основе. Пишите в ЛС для более подробной информации.
-
Приглашаю тебя в нашу команду, гарантирую стабильный заработок
-
💎НАБОР В ТИМУ💎 🔹Уникальное направление 🔹Абсолютно без вложений 🔹Онлайн работа 🔹Возраст 15-30 🔸Карьерный рост 🔸Поддержка 24/7 🔸Заработок от 1000$ 🔸Реферальная система Пишите в лс👇🏼 t.me/+TzswD3WJGS1kMDZi
-
@albartash хоче кікнути Юлия з чату. Згодні? Info on moving from 🇺🇦 to 🇨🇦
22 Jan 2023, 05:40
222519/235711
10 minutes ago