Імміграція до Манітоби
-
Олекса хоче кікнути User з чату. Згодні? Info on moving from 🇺🇦 to 🇨🇦
-
@banofbot
-
Олекса хоче кікнути @job737 з чату. Згодні? Info on moving from 🇺🇦 to 🇨🇦
-
@banofbot
-
Для чого в формі 0008 вказувати колишнього чоловіка?
-
На сайті мпнп там де доки додавати
-
А де дивитися ці статуси?
-
Доброго ранку. У мене є другий закордонний паспорт який закінчився в минулому році. Таке питання чи потрібно мені його додати на федеральному етапі, там є відмітки де я був за кордоном? І у який розділ його завантажити, в others?
-
Може бути others
-
У закріплених повідомленнях є шаблони для IRCC емейлів
-
Добрий день ми на портал 2 чекаємо на екорп вже 3 місяці, чи можно кудись написати, щоб дати знати о собі що ми ще ждемо?))
-
Писати потрібно, якщо ваша ПР варіація розглядається більше 16 місяців.
-
Добрий ранок, хто знає , скільки потрібно чекати на запит відбитки пальців, пройшло вже більше місяця, як квитанцію про оплату ? Нервуються, в кого була схожа ситуація поділіться досвідом І ще одне питання , в кого закінчуються віза, паспорт і ворк перміт, куди ви писали, щоб вашу справи швидше розглянули ? AOR отримали в грудні
-
@jettecs хоче кікнути @DIMA_work_HR_0043 з чату. Згодні? Info on moving from 🇺🇦 to 🇨🇦
-
@banofbot
-
Удалёнка, 2-3 ч. от 100$ в день Всё просто-главное желание! Легально и безопасно! Расскажу всё в ЛС
-
Ну так, але ви не додаєте жодних документів від бувшого чоловіка, типу його паспорт чи фото. Це просто інформація.
-
Бо питають, я б і рада нічого не доповнювати, але не впевнена. І ось видно, що просто пропущена дата народження на фото
-
Ну так 😅 конвертувала у ворд та і все) але краще мабуть нову щоб спокійніше було. Дякую ☺️
-
Може краще нову із сайту
22 Jan 2023, 05:40
222559/235588
40 minutes ago