Імміграція до Манітоби
-
@jettecs хоче кікнути @DIMA_work_HR_0043 з чату. Згодні? Info on moving from 🇺🇦 to 🇨🇦
-
@banofbot
-
Удалёнка, 2-3 ч. от 100$ в день Всё просто-главное желание! Легально и безопасно! Расскажу всё в ЛС
-
Ну так, але ви не додаєте жодних документів від бувшого чоловіка, типу його паспорт чи фото. Це просто інформація.
-
Бо питають, я б і рада нічого не доповнювати, але не впевнена. І ось видно, що просто пропущена дата народження на фото
-
Ну так 😅 конвертувала у ворд та і все) але краще мабуть нову щоб спокійніше було. Дякую ☺️
-
Може краще нову із сайту
-
Ви хіба можете виправити у тій, що скачали?
-
Зрозуміла. А можна до заповнити у тій що скачала зі своєю аплікацією чи заповнювати нову з сайта?
-
Ок. Я не зрозумів запитання. Так, скачайте нову форму та подайте через IRCC webform, вкажіть день народження
-
Я вибачаюсь, може не зрозуміло написала. Я конвертую та завжди редагую в ворд, а потім зберігаю назад в пдф. Так скоріше і простіше мені.
-
Ви не можете нічого конвертувати у інший формат
-
Та який word? Ви повинні заповнити оригінал PDF
-
Вказувати теперішню назву вулиці
-
Вітання, заповнюю анкету на федеральному етапі, там де адреси проживання, я жила на вилиці яку перейменували. Варто це показувати як 2 окремі адреси?
-
Ок, вибачте, я навіть і не знала. Дуже дякую що пояснили) все зроблю правильно 👍
-
Вам можуть повернути всю ПР аплікацію через такі речі. Про це тут писали ще у 2022 році.
-
Та де. Це неправильно. IRCC чітко каже цього не можна роботи, бо це may ruin form integrity. Є форма, на сайті, ви їх скачали в PDF, заповнили у pdf reader. Як потрібно, то роздрукувати та підписали. І відсканували.
-
Доброго дня! Підкажіть, будь ласка, скільки в середньому чекати на листа AOR? Вже пройшло майже 4 місяці з подачі, хвилююсь...
-
Яке у вас число подачі?перевіряйте папку спам обов'язково
22 Jan 2023, 05:40
222572/235584
about 2 hours ago