Імміграція до Манітоби
-
Зрозуміла. А можна до заповнити у тій що скачала зі своєю аплікацією чи заповнювати нову з сайта?
-
Я вибачаюсь, може не зрозуміло написала. Я конвертую та завжди редагую в ворд, а потім зберігаю назад в пдф. Так скоріше і простіше мені.
-
Вітання, заповнюю анкету на федеральному етапі, там де адреси проживання, я жила на вилиці яку перейменували. Варто це показувати як 2 окремі адреси?
-
Ок, вибачте, я навіть і не знала. Дуже дякую що пояснили) все зроблю правильно 👍
-
Доброго дня! Підкажіть, будь ласка, скільки в середньому чекати на листа AOR? Вже пройшло майже 4 місяці з подачі, хвилююсь...
-
Будемо чекати разом
-
@western9 доброго ранку. Дайте пораду будь ласка стосовно BOWP. Ми з чоловіком на федеральному етапі (вже 8 міс). Мій перміт та мого сина до вересня 2025 року. Перміт чоловіка до вересня 2027 року. Я так розумію, що на BOWP я не можу подати документи тому що я не головний аплікант. Чи можна через чоловіка податись нам на BOWP, якщо до вересня не буде рухів з нашим PR? Ми подавали минулого березня документи на продовження WP. Чоловіку дали ще на 3 роки, мені і сину відповіли, що у нас достатньо часу і прислали WP зі старими датами. 🤷♀️ Ось я і вагаюсь чи подавати знову до 31 березня, чи можливо почекати і тоді через чоловіка податись на BOWP?
-
Подавайтеся на звичайний ворк перміт уже зараз.
-
Доброго дня. Буду дуже вдячна якщо хтось володіє інформацією і зможе допомогти. Тільки отримала новий паспорт для дитини і продовжила її перміт але теперішній дії до кінця березня. Якщо до цього часу я не отримаю новий, що тоді робити? Кому писати чи потрібно покинути країну. Чи можливо взяти тимчасовий документ що я очікую на новий ? Дякую ♥️
-
Дякую)))