Імміграція до Манітоби
-
Доброго дня. Отримав номінацію по SWO, подавався через SWM. Як я розумію, мені зараз не обов'язково працювати на того самого роботодавця. Маю таке питання чи можу я мати паузу у work history, якщо піду з роботи і піду на курси на 6 тижнів для отримання наступної роботи в іншій сфері (+час на пошук нової роботи). Як я маю повідомити IRCC, якщо моя заявка в статусі Submitted, AOR ще чекаю. Дякую
-
Доброго дня. Підкажіть будь ласка ласка, чи можна податися на Work Permit з середини Канади якщо заїхати по візіторській візі? Чи Work Permit дають ще на кордоні?
-
Як довго Ви чекаєте?
-
Доброго дня. Хотіла б ще дещо уточнити. А якщо після того як я подала на новий перміт я нічого не отримала. Ніякого підтвердження. Це нормально? Чи потрібно писати листа комусь ? Дякую
-
То я ще не довго. В мене з 27 червня
-
Пане @western9 підкажіть будь ласка ще по програмі SWO. Ми повідомляли MPNP що чоловік під час очікування номінації залишив тимчасово Канаду і продовжує імміграційний процес за її межами. Тоді ще не було відомо чи він повернеться або ні. А от чи повідомляли ми про це IRCC не пам'ятаємо🙈, зараз чекаємо на АОР, чи можна повідомити зараз?
-
💎НАБОР В ТИМУ💎 🔹Уникальное направление 🔹Абсолютно без вложений 🔹Онлайн работа 🔹Возраст 15-30 🔸Карьерный рост 🔸Поддержка 24/7 🔸Заработок от 1000$ 🔸Реферальная система Пишите в лс👇🏼 t.me/+TzswD3WJGS1kMDZi
-
Отримав AOR . Подав 7 серпня
-
Чоловік повинен буде здати біометрію та медогляд, якщо був поза Канадою понад 12 місяців. IRCC самостійно все напише, але вам потрібно повідомити про зміну адреси неголовного апліканта. Дехто вже під час порталу 1 вказує , що чоловік не в Канаді. Тоді вже буде запит на медогляд та імміграційну візу потім.
-
Ви подавалися через SWM де була чітка умова,6 + місяців і продовжувати працювати на того самого роботодавця.Получили ви SWO тільки тому що українцям робили виключення.По умовах SWO мають бути кошти на рахунку,якщо вони є то тоді інша історія але якщо їх немає будите писати письмо пояснення та прикладати пайстаби з роботи,де буде видно що ви не працювали.Розумієте, тут ви вже повинні самі себе захистити якщо в них будуть питання,тому подумайте 10 разів чи треба це робити.Підкреслює це тільки якщо у вас немає 10к на людини.Вище пан WES писав про це.