Імміграція до Манітоби
-
🔫 @sofiiyyy77 кікнуто — повернути цього користувача можна тільки розбаном у налаштуваннях чату. За кік проголосували: @let_console_log, @VoTetiana, NY, @Kseniya_CPO, Olena, @Lanitalana7, @Horik15, Viktoriia Voievodska, @Mariia_Chorna, @blyskunka Info on moving from 🇺🇦 to 🇨🇦
-
@banofbot
-
🔫 @shatochina_21 кікнуто — повернути цього користувача можна тільки розбаном у налаштуваннях чату. За кік проголосували: @let_console_log, @Lanitalana7, NY, @VoTetiana, @Kseniya_CPO, Olena, @Horik15, Viktoriia Voievodska, @Mariia_Chorna, @Mariaa589 Info on moving from 🇺🇦 to 🇨🇦
-
@banofbot
-
Щиро дякую! Wes, будь ласка, ще до Вас кілька запитань 😎 За оцим посиланням що є тут у групі: www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/corporate/contact-ircc/web-form.html Не має розділу стосовно зміни проживання для не основного апліканта, тому напевно треба писати листа щодо зміни проживання у ворді і завантажити його? І чи можна відразу кілька різних видів документів додавати? наприклад витяг про не судимість,бо від попереднього рік пройшов. Дякую наперед!
-
Ого, я такого листа від IRCC не отримував. Була автоматична розсилка, про те що заявка прийнята і я мушу чекати AOR. Ніяких контактів щоб зв'язатися з ними не маю. Наприклад в мене адреса проживання вже змінилася, у зв'язку з переїздом. Теж не знаю як повідомити. Тут писали, що як буде якийсь портал 1 тоді це вказувати.
-
У закріплених повідомленнях є шаблони для IRCC емейлів
-
Можна в особисті написати ?
-
Дякую. Ні , до запитів окрім біо метрів не було
-
Вітаю зі ще одним важливим кроком)) Скажіть, будь ласка, а якісь до запити були? Документи Ви лише по чек-Ліст скидали чи ще якісь добавляли (освіта і т.д.)?