Імміграція до Манітоби
-
1. Програма 2. Офіс 3. В яку провінцію 4. Скільки вас мігрує І ще багато чого. Згоден що не повністю автоматичний, скоріш за все якийсь список підбирається, сортуєтся за показниками і людина вже клацає по ньому, кому видати)
-
Тут є логіка . Але якби там все було б автоматизовано,то видавались ECOPR в порядку черги очікування ,але ми бачимо що це не так . Мені здається,що за квоти по місяцям ви праві ,але сам процес має певні нюанси ,тобто не все автоматизовано,це б пояснила чому ,ті хто отримав 2 портал 4 місяці тому - не отримали ECOPR ,а ті що отримали наприкінці ,або в середині грудня - отримали . Мабуть там ще враховується ,по якій програмі .
-
Вони вже ввели в дію штучний інтелект,по факту получили відмови людям по тупих причинах,по факту там де мав бути дозапит від офіцера,машина відхиляла всю заявку.ШІ не можна давати повноту влади,повинен офіцер займатися людськими долями.
-
Немає логіки затримувати у 2025 році тих хто отримав портал 2 у 2024 році Всеодно квота йде у 2025, вважаю, що там просто від офіса, або офіцера залежить, бо рішення прийнято вже. Якщо документ екопр дійсний до грудня 2025(наприклад, у мене), то неважливо чи то у лютому, або березні, або жовтні отримає людина, рішення якій видати документ було прийнято у 2024 році.
-
-
Скажіть, будь ласка, якщо у сина ворк перміт до травня 2026 року, я головний аплікант, вже отримали AOR, чи треба продовжувати синові ворк перміт , чи він має право, як і я, на отримання BOWP?
-
Люди, які не хочуть ділитися інформацією зі спільнотою ( є ж змога зробити це анонімно) ,з якої роки черпали інфу — це просто споживачі. Споживати і не вносити свою лепту важливої інформації — це не зовсім комільфо по відношенню до колодця, з якого пили воду. Це ж лише пʼять хвилин свого часу виділити. ПС. Але це, звісно, лише моя думка і справа і рішення кожного. Наші південноазійські друзі значно дружніші між собою. Є чого в них повчитися.
-
Так. На сьогодні це 5 з половиною місяця.
-
А по swm також можна роботу міняти на будь-яку після того як подалась на федеральний етап, головне щоб в манітобі робота була?
-
Усім привіт, поділіться досвідом, пліз🙏🏼, після додавання документів через web form коли очікуєш АОР - щось приходить на ел.пошту? Бо після upload, був submit, і документи точно відправлено а не просто завантажено на сайт, після на сайті надпис що отримали і зв'яжуться. Але ж це стандартний надпис. Просто як потім довести що документи було додано🤷 Дяка!
-
Має бути 2 листа. Один одразу, інший коли вони додадуть його до потрібної папки. У другому листі будуть назви ваших документів які ви завантажили
-
Дякую. Тревел форму , бо в application report , не було подорожей моєї дружини, відображалось як did not travel , можливо випадко натиснув. Також досилав чекінг лист, бо в той час незрозуміла була ситуація і сам чекінг лист змінився , тож я відправляв додатково новий формат 0199
-
Ні , воно не відображається , якщо ви ставили none . У моєї дружини не відображається і у інших людей також .