Імміграція до Манітоби
-
Дякую. Тревел форму , бо в application report , не було подорожей моєї дружини, відображалось як did not travel , можливо випадко натиснув. Також досилав чекінг лист, бо в той час незрозуміла була ситуація і сам чекінг лист змінився , тож я відправляв додатково новий формат 0199
-
Ні , воно не відображається , якщо ви ставили none . У моєї дружини не відображається і у інших людей також .
-
Військову службу (форму та книжку) , лист від працедавця , ворк перміти , за три місяця кошти , а все інше по чек Листу .
-
Євгене, а атестати, дипломи не додавали?
-
Доброго дня! Не знаю чи дурне це питання, але я трохи заплуталася i буду дуже вдячна відповідям. Якщо у мене добра англійська і я пропрацювала 6 місяців, краще подаватися зараз вже без Express Entry за SWM? Чи дочекатися як буде рік роботи і подаватиметься за Express? Що з цього буде швидше?
-
Чи знає хтось про умови імігрвціїї через бізнес? Чи є таке тут? Створити компанію, влити гроші в неї і т.п.
-
Щиро дякую!)
-
Так . Додавав диплом бакалавра
-
У мене відображається none
-
-
Добрий день, така ситуація. Після подання декларації у системі weltsimple, у програмі були нараховані кліматичні, а системі CRA вони не з'явитись. І не нарахували. Підкажуть що потрібно зробити? Подавати окремо декларацію на повернення климатичних...? Дякую за відповідь.
-
Напевно вирішили проблему нарешті