Імміграція до Манітоби
-
Доброго вечора! Зараз заповнюємо сімейну заявку на продовження WP. Не розуміємо питання: Does your family member want to restore their status in Canada? Що вибирати ТАК чи НІ? Підкажіть будь ласка🙏
-
Дякую!
-
Хто знає , чому називається AOR , що значить ця абривіктцра, сам же номер справи називається Application Number: ……..та номер . Я от намагався хоч десь знайти в повідомленні слова які б можна було звʼязати в AOR але не знайшов 🧐
-
Ага. Так виходить , що мені прийшло 4 листа , два на біометрію , один для прилінкування, і останній з підтвердженням що мою справу отримали і номер справи надали . AOR виходть прийде окремо після того як здам біометрію?
-
Ні,лист де пишуть що вони отримали вашу справу - це і є АОР(номер вашої аплікації )
-
Підкажіть будь-ласка, чи правильно я розумію, що за таких обставин краще не подавати заявки на отримання нових work permits та visitor records для дітей разом в одній сімейній заявці (навіть при наявності explanation letter)? А все ж таки буде краще податися батькам на work permits, дочекатися їх, і потім на основі work permits батьків податися на visitor records дітям? Дякую за відповідь
-
Краще довіряти офіційним сторінкам
-
За манітобу