Імміграція до Манітоби
-
Підкажіть будь ласка 🙏🏻! Якщо я подалась на wp , але вже минуло два місяці і тишина, і у мене і у дитини ( візітор) і переживаю дуже (((, чи можу я податись на візітор для себе ще , але по іншому паспорту? Ми на федеральному рівні, чекаємо АОР! Чоловік головний аплікант
-
Можливо ви вносили корективи?
-
Добрий день. Я подався на mpnp 22 січня 2024 року і на емейл мені приходив лист у якому написано що анкета діє 1 рік і буде видалена через рік з цього моменту. Пройшло більше року але анкета все ще є. Підкажіть хто що знає будь-ласка.
-
Так, 30 грудня 2024р. я добавив рік стажу, але коли я зберіг зміни у анкеті мені прийшов лист на пошту де сказано що будь-які зміни анкети не впливають на її термін
-
Наскільки я розумію, то після кожного оновлення продовжується і термін. Напевно так.
-
🔫 @alszxx кікнуто — повернути цього користувача можна тільки розбаном у налаштуваннях чату. За кік проголосували: Andrii, @AnnaLukashovaUA, @chhoffj, Iryna Polianska, @Svitlana_Moisei, @artemarbr, @blank_named, @NadiiaMi, Yuliia, @kateryna_ishchenko, Вінніпег Іванович Info on moving from 🇺🇦 to 🇨🇦
-
@banofbot
-
Якщо співставити беклог з 24го року та квоту номінацій в 4,7к то їм вибірки проводити не буде потрібно десь так до місяця вересня… Або розтягувати провінційний етап на 1,5-2 роки Сподіваюсь я не правий…
-
-
«Ваша черга» це з якої дати? )))