Імміграція до Манітоби
-
«Ваша черга» це з якої дати? )))
-
Я поруч😄 4 листопада
-
заповнюю анкету на visitor record дитині по відео Дмитра, в прикладі на питання "have you previously apply to enter or remain in Canada" відповідь ні, але ж якщо вже в Канаді то подавались і отримували візу/visitor record? чи я невірно інтерпретую питання?
-
Зявилася нова «система» як зловити слот на виготовлення паспорту. Можливо комусь цікаво. Взято з іншої групи.
-
Всім привіт У когось є адреса проходження медикал єкзам ? Дякую
-
Було 3 офіційних які я міг підтвердити)
-
Привіт! Скажіть, будь ласка, хтось подався за гуманітарною програмою?
-
Скільки чекали після declaration і фото?
-
Петиція до уряду Канади: створити спеціалізовану імміграційну програму для українців, які приїхали за програмою CUAET. www.change.org/p/petition-to-the-government-of-canada-create-a-dedicated-immigration-program-for-ukrainian?recruited_by_id=654c3aa0-d98f-11ef-b857-65329b3f4093&utm_source=share_petition&utm_campaign=psf_combo_share_initial&utm_medium=mobileNativeShare
-
😅🤯
-
Може працювати. Сервер повертає зайняті слоти на наступні 5 місяців. Клієнт відмальовує календар, якщо є хоча б один незайнятий слот. Якщо слот не був повернутий сервером, то він незайнятий. А при зміщенні дати на клієнті в майбутнє, оці всі майбутні дати будуть «незайнятими», тому що сервер їх просто не поверне.
-
Дай Бог би хоча б люди поотримували які вже десь кудись подали (з номінаціями, ЕЕ та інше), да і ту програму возз'єднання сімей через кілька років розгребли то вже було б непогано. Якби таке навіть і прийняли в якомусь там паралельному всесвіті то все одно б нас би інші імігранти просто з'їли б за це, бо інші нації хочуть того самого, це був би величезний скандал
-
@western9 Всім доброго вечора. У мене питання.Якщо ми з чоловіком зараз подамо заявку на продовження дозволу на роботу, чи зможе мій чоловік (депендент) виїхати за межі Канади? Зараз ми перебуваємо на федеральному етапі, очікуючи final decision. Я чуда, що ви не можете виїжджати за межі Канади, доки не отримаєте дозвіл на роботу. Це правда?