Імміграція до Манітоби
-
@western9 Всім доброго вечора. У мене питання.Якщо ми з чоловіком зараз подамо заявку на продовження дозволу на роботу, чи зможе мій чоловік (депендент) виїхати за межі Канади? Зараз ми перебуваємо на федеральному етапі, очікуючи final decision. Я чуда, що ви не можете виїжджати за межі Канади, доки не отримаєте дозвіл на роботу. Це правда?
-
Спочатку було смішно і почало сіпатись око від побаченого. Але від відчаю вирішила спробувати ці танці з бубном. І от. Слот на липень наче є. Емейлу ніякого ще немає. Трішки ще в шоці і не знаю чи вірити очам.
-
Додатково нічого не ставила. Можливо вбудований в хром.
-
Мені теж було смішно, але теж забронювала собі і дітям на серпень. Якщо ці слоти скасовувати , то емейл приходить про сканування.
-
Робила як написано. Зайшла як звичайно. Канада, Торонто, послуга і перед натисканням ДАЛі змінила в налаштуваннях телефону дату і час на 31 січня 23:59. При цьому часовий пояс вибрала Казахстан. Пишу і не можу повірити, що пишу це все😅😂
-
Коли отримав новий ворк перміт, куди треба дати знати про це?
-
Оце так QA :) Навіть не уявляю як тепер консульство розрулить )
-
Там є через сін номер + банк Або Сін номер + персонал код, який вам на пошту пришлють
-
Хтось знає як зареєструвати кабінет в MSCA , бо там вимагає свідоцтво про народження кадетське з 13 значним кодом
-
Так в них же буде овербукінг на ті ж самі слоти, якщо механізм дійсно такий
-
Люди не їхали сюди по внутрішніх паспортах. З чого ви таке взяли? В кого не було закордонного паспорта і не було можливості його зробити у перші півроку війни, то для в'їзду до Канади разом з візою також виробляли Single Journey Travel Document і вже при його наявності отримували ворк перміт при в'їзді.
-
Коли будуть перші люди на один і той самий слот, вони по відміняють їх і все на тому)
-
Тобто зараз люди просто виберуть слоти на рік вперед ) Непогано