Імміграція до Манітоби
-
Коли будуть перші люди на один і той самий слот, вони по відміняють їх і все на тому)
-
Тобто зараз люди просто виберуть слоти на рік вперед ) Непогано
-
6 місяців на одного роботодавця
-
не буде, бо вони вже заняті. Там є місця на цей міссяць, але коли обираєш ввоно пише щзоо воноо заянято. Це сисстема бачить, проосто коли ми перревели час вперед, ми побачили ті сслоти які повинні були відкритиссь. Коли воно відкрриютьсяя рреально, вони вже будуть зайняті
-
Підкажіть, будь ласка, якщо почав працювати, і через два місяці тебе переводять на посаду вищу, більша зп, НОК той самий, місце роботи те саме (пройшов сертифікацію і відповідно підвищення) - то це вважається як заново 6 місяців треба чекати, чи все ж таки ці 2 місяці не втрачаються, А враховуються?
-
У них всіх ТРП
-
Так а зараз ( при умові шо закінчується паспорт) можна оформити той journey document? І вже по ньому новий wp ?
-
@western9 Всім доброго вечора. У мене питання.Якщо ми з чоловіком зараз подамо заявку на продовження дозволу на роботу, чи зможе мій чоловік (депендент) виїхати за межі Канади? Зараз ми перебуваємо на федеральному етапі, очікуючи final decision. Я чуда, що ви не можете виїжджати за межі Канади, доки не отримаєте дозвіл на роботу. Це правда?
-
Враховуються. Якщо роботодавець той самий, то все враховується.