Імміграція до Манітоби
-
Зрозуміла. Дякую
-
Ви можете створити нову лише коли стару засабмітите чи скасуєте
-
Є не закінчена моя.
-
У вас уже відкрита заявка є на тимчасове перебування якась
-
@western9 Підкажіть будь ласка, якщо звільнили депенданта, чи потрібно інформувати MPNP і IRCC? Тільки тиждень тому відправили заявку на федеральний етап
-
Чому? Ніхто не знає скільки триматиме війна. І які обставини будуть в майбутньому. Тому це якраз оптимальне рішення і дає більше стабільності людям - в тебе завжди горизонт 2+ роки на планування.
-
Більш логічним було б не дозволяти продовжувати більше 1 разу
-
Ті хто приїхали зараз мають 2+ роки перміту. І звісно до 1 квітня не відомо як буде, але я підозрюю до після 1 квітня напишуть що всі хто приїхали до 31.03.25 зможуть продовжити. Можливо й ні якщо "в Україні настане сталий мир"© Але логіка якась така
-
Ви не зрозуміли, люди які приїхали умовно в 2022-23 мали можливість продовжити безкоштовно і мають можливість продовжити зараз. Ті хто приїхав після 31.03.24 зовсім в інших умовах.
-
Все дуже індивідуально. Наш випадок - заїзд в Канаду в жовтні 24го року, ворк перміт - на 11 місяців, паспорт дозволяє дати на три роки. Чогось офіцер сказав до кінця візи дасть вп і все.
-
Підкажіть будь ласка як податися на продовження WP,і які для цього потрібно документи,куда треба заходити і як це зробити,підкажіть будь ласка.
-
IRCC secured account
-
Це завжди новий перміт буде. IRCC видає новий перміт
-
Вітаю, Підкажіть, будь ласка, у чому різниця та на який подаватися ВП. На сайті написано, що можна податися на new WP or extension. Якщо приїхали у 2023 року, маємо до літа 2026, це буде новий ВП або extension?
-
Вітаю. За які дати приходили останні AOR вже? Є серпень?
-
Ви коли подавалися?
-
Руки трясуться
-
Ні, мені нічого не приходило за 10-те Вчора було за 9-те, певно на вихідні нічого і не буде
-
Кому першому прийде той виграв пляшку Джека
-
Давайте наперегонки
22 Jan 2023, 05:40
223408/228988
14 minutes ago