Імміграція до Манітоби
-
Ну там без цього ніяк. Але я вказав майже місяць проміжку. Мені не принципово було
-
А Ви вказували бажану дату вильоту?
-
12 грудня заповнив анкету, квитки прийшли сьогодні. Виліт 25 січня
-
А як довго чекали на квитки і скільки часу потім було до вильоту?
-
Ми вилітали за цією програмою з Бухаресту через Відень-Торонто.
-
Усім привіт. Раніше в чаті звучало питання чи бувають інші країни вильоту аніж Польща (по квитках від miles4migrants). Доповідаю - надійшли квитки на виліт з Кишинева, але далі все ж таки через Польщу
-
www.suomi.fi/services/a-criminal-records-extract-for-foreign-authorities-legal-register-centre/7a53aa47-ad6f-4c63-86c3-71c45a3121f4
-
Вам у Фінляндії видніше де її брати. Чи то в поліції місцевій, чи в дипломатичній установі Фінляндії в Канаді.🤷♂️
-
Тут я вам не підкажу, бо не знаю таких випадків. Знаю, що можуть спитати Criminal Record Check, але я думав, що це суто канадський документ. Може хтось більш досвідчений в цих питаннях вам підкаже
-
Бачила, що люди потребують при оформленні на роботу
-
Тут писали раніше, що довідка дійсна один рік. Тому подумайте, чи є сенс вам поспішати з нею зараз. Довідка буде потрібна аж на федеральному етапі, коли ви будете вже після отримання номінації подавати аплікацію на PR
-
Добрий день. Збираємося летіти до Канади з Фінляндії. Хотіли зробити довідку про несудимість до від'їзду. Підкажіть будь ласка, це треба іти в фінську поліцію чи якусь іншу контору шукати? І за скільки днів до від'їзду це можна зробити, щоб довідка була дійсна?
-
Поділіться будь-ласка досвідом, саме цікаво: - по ЕЕ - це стрім FSW? - номінація провінції - це SWO по CUAET, або ви по ознайомчому візиту йшли? - чи треба шкільний атестат, якщо є евалюація вищої освіти?
-
Номінація падає в ЕЕ автоматично, якщо ви йдете через нього з самого початку. І це програма SWO.
-
Скоріше за все так, якщо ви відповідаєте повністю ЕЕ. Ми отримали номінацію і в найближчу ЕЕ вибірку отримали запрошення на подачу документів, бо бали були високі
-
Ні. Якщо вона буде дійсна. В мене прийняли ту що робили тут - саму мінімальну: кров + рентген
-
Підкажіть буль ласка якщо отримати номінацію від провінції та мати профіль в ЕЕ та додати її туди, процес до отримання самого пр на багато швидше ?
-
Це якщо через ЕЕ йти.
-
Це вам підкажуть люди, які були у процесі номінації та приїхали до Манітоби по CUAET. Чи зараховується той самий екзамен, я не чув. По ідеї медицина дійсна рік, але для ПР можуть бути додаткові тести.
-
Так, я це мав на увазі
22 Jan 2023, 05:40
2236/230259
4 minutes ago