Імміграція до Манітоби
-
Це такий що на фарбі?
-
Ого. Та ви пішли на радикальні міри 😆
-
О да, я купив принтер сканер щоб її заповнити, 45 кад в волмарт маркет плейс по знижці, може ще є.
-
Зрозуміло. Якщо прийде WP тоді куплю бо хто його знає може треба вертатися геть так ще і принтер доведеться продавати
-
Купляти картридж, їх на довго вистачає якщо не кожного дня друкувати
-
Дякую)
-
Ого 🤣 добре що не дискету
-
Ми відразу купили за 50$ як тільки прилетіли, вже стільки всього на ньому зробили. Дуже допоміг зберегти час та кошти на друк та скани. Фарба 50$ великі розміри та раз на 8 міс
-
Вони завдобали то адоб то принтер, одного разу КРА прислали документи на СД р диску, так мені навіть с Степлес не вірили, добре що диск фірмовий з голограмами)
-
А як поповнити фарбу? З тими документами справді легше купити принтер і сканер 😅
-
-
Так його треба проганяти раз на 2-3 тижні щоб не засихала фарба, лазерний 100+ кад
-
Та надіюся. Я вже подавала 2 тижні назад оновлення WP то в імміграційному мені таких помилок наробили (це я так вирішила звернутися за допомогою в заповненні) що мені довелося через декілька днів зробити кенсел заявки. І зараз все заповнюю сама більше грамотно 😀
-
Та прийде, це ж спеціальна програма для продовження ВП тим хто приїхав по Куает до 31.03.2024
-
Ага) головне що ні в мене ні в кого з моїх знайомих то і дисководу на комп'ютері то вже немає, привіт з 2010 передає КРА
-
Це точно, хочеш щось зробити добре, зроби сам. Взагалі з роками життя замітив що всі ці прислів'я цілковита правда.
-
І крім того напевно з десяток помилок внесла