Імміграція до Манітоби
-
Їй треба роздрукований файл запрошення на біо, без нього не приймуть
-
Дякую,але я вже записався на сдачу біометріїї і мені прийшов лист,що 2 особи будуть сдавать відбитки.
-
Там окремий лист на дружину має бути. Такий як на ваше ім’я
-
Скажу трошки точніше, з її імʼям
-
Вітаю! Заповнюю аплікацію на федеральний рівень, тут потрібно фото. Чи це в спеціальному місці потрібно зробити чи просто вдома? Я в Вінніпезі.
-
Такі реалії зараз, я провінційну номінацію чекав 9 місяців
-
Фотоательє
-
Скажіть будь ласка, а печатку хто має ставити?
-
Необходим ассистент-переводчик (Ж) (Китайский) Для наладки процессов и поиска информации в Китае необходим ассистент-переводчик. С чем мне нужна помощь: 1. Поиск информации в китайском вебе по моим запросам. 2. Переписка с поставщиками цифровых материалов (wechat & tg). 3. На основе знания китайского языка помогать с разъяснением тех или иных процессов, описанных на китайском языке. Связь со мной только по ТГ, график свободный. Требования: Только с Украины. Частый онлайн. Наличие пк/ноута для быстрого поиска информации. Оплата сдельная. За более детальной информацией пишите в ЛС: @zaecvlk
-
Дякую!
-
Будь де де роблять фото
-
Дякую! Чи є місця де це роблять?
-
Професійне фото щ печаткою, датою і вашим підписом на зворотній стороні
-
Вітаю спільното! Таке питання, заповнюю анкету на федеральний етап і в розділі бекграунд, про місця праці не впевнений як треба правильно записати, працюю на фултайм джоб і маю парттайм. Там має бути все хронологічно правильно без пропусків? Чи можна просто вказати що ті дві роботи йдуть паралельно по часу? І ще цікавить яку там кінцеву дату ставити якщо досі там працюю, дату заповнення анкети? Дякую за відповіді