Імміграція до Манітоби
-
Без запису, але в певні дні і години. До прикладу, в Оттаві з 13 до 14 тільки і лише по вівторкам і четвергам
-
Так вже таке було, писали, повертали за те що актуальний сертифікат вже не активний, ну авжеж буде не активний, люди чекають по пів року АОР, то напевно некомпетентність того хто бігло перевіряв бігло перед наданням АОР, може треба писати листа реконсідерейшн Саме страшне що може статись, все норм заповнено а якийсь резиска повертає справу, і знову писати в офіс, отримквати новий сертифікат і знову відпоавдяти і чекати 6-7 міс на АОР
-
Тепер конфірмед, що там АІ сидить…
-
Доброго дня спільнота! Прошу поради . В нас була повернута аплікація по причині неправильного розрахунку балів. У чоловіка сертифікат з роботи не підійшов. Ми написали пояснення чому так сталось це було ще в липні. Відповідь так і не отримали. Підкажіть може в когось була подібна ситуація і скільки вам не відповіли?
-
Може типу ось наприклад як у мене сертифікат закінчується 28 лютого, може написати в МПНП щоб видавали оновлений через веб форму, було б непогано, але я бачив що один мій колега так писав але МПНП видає новий якщо повертають справу взагалом. Ось і боємось щоб знову не чекати 6-7 місяців, може б вони все таки видавали новий сертифікат щоб ми додавали через веб форму. У мого сусіда так само було(повернули що типу сертифікат закінчився), але то був час коли чекали на АОР 4 місяці десь то уже по другому кругу отримав АОР, але так не хочеться цього, тим паче з такими таймлайнами зара
-