Імміграція до Манітоби
-
Вітаємо, Zoriana! Нагадуємо про правил нашої групи: 1. Спілкуємось українською або англійською 2. Поважаємо один одного. 3. Ні спаму, рекламі, фейкам. 4. Перед тим як щось питати, будь ласка, ознайомтесь з закріпленими повідомленнями. Там багато корисної інформації. Корисні лінки: Ukrainian Canadian Congress - Manitoba uccmanitoba.ca/ Імміграція до Манітоби: питання імміграції, CUAET, оцінки освіти, авіаперельотів, віз, біометрії і тому подібне: t.me/uccmb Українська Манітоба: питання про життя в Манітобі, робота, школи, дит. садки, банки, відпочинок, навчання і таке інше: t.me/ManitobaLife Українська Канада t.me/UkrainianCanadians Українці Манітоби www.facebook.com/groups/manitobaua Українська Канада www.facebook.com/groups/canadaua
-
Дуже дякую цій групі за підтримку та корисну інформацію, яка стала незамінною на кожному етапі отримання PR. #timeline SWM 2023/04/01 - EOI 2023/04/06 - LAA 2023/06/03 - MPNP Application submitted 2024/01/22 - MPNP additional documents request 2024/01/24 - LOA 2024/03/05 - PR Application submitted 2024/06/19 - AOR / Biometric fee request 2024/07/18 - Biometric collection letter 2024/07/ 31 - Pre-arrival Services Letter 2024/11/ 13 - Background check completed 2024/11/ 21 - Portal 1 2024/11/28 - Portal 2 2024/01/27 - eCoPR
-
Вітаю,Ви рік тому отримали ?
-
Про правила групи не забувайте! Українська або Англійська Третього не дано
-
Поздравляю! А кем Вы работали?
-
Цього ніхто не знає, плюс то ще дуже від вашого балу залежить… За останні 8 місяців прохідного нижче 857 не було
-
А скільки Ви балів мали?
-
Доброго дня ! Під скажіть будь ласка як правильно написати , якщо була поїздка з Польщі в Україну і назад але на тимчасовій карті резидента і відповідно штампу у закордонному нема , ніде не зазначено цього . Я забула про цю поїздку і не вказувала її у візі CUAET Але зараз думаю як правильно зробити чи вказувати її чи ні Мені нема сенсу її приіховувати Але я навіть не памʼятаю дати конкретні тільки місяць Чи тоді краще взагалі її не писати так як не вказала там ? Чи написати пояснювальний лист ?